Σιμόες: «Μας μένει μια πικρή γεύση»

Μια πικρή γεύση θα έχει στους παίκτες της Ένωσης η απώλεια από το Μπάγερ του Μονάχου, όπως τόνισε ο Αντρέ Σιμόες σε δηλώσεις του.

Ο Πορτογαλικός μέσος όταν ερωτήθηκε για το θέμα του συμβουλίου, δήλωσε την επιθυμία του να συνεχίσει στα «μαύρα μαύρα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου:

Για το αν θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ : «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την ΑΕΚ. Θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί. Είναι μια διαπραγμάτευση που χρειάζεται χρόνο. Δεν λύνονται αυτά τα θέματα από τη μια μέρα στην άλλη ». 

Για το μάτς με την Μπάγερν : «Αναγκάσαμε τη Μπάγερ να προσπαθήσει πολύ. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημιχρόνιο. Λόγια λεπτά έλλειψης συγκέντρωσης έφεραν αυτό το αποτέλεσμα σε έναν από τους καλύτερους ομίλους του κόσμου ». 

Για την εικόνα της ομάδας του: «Είδα μια ΑΕΚ γεμάτη αυτοπεποίθηση, με ενέργεια, ικανή να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο. Το να κρατήσουμε το ντεντέ σε έναν από τους καλύτερους ομίλους του κόσμου είναι δύσκολο και εμείς το πετύχαμε για ένα ημίχρονο. Η αλήθεια είναι ότι μετά το καλό πρώτο ημίχρονο πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε όχι μόνο την ισοπαλία αλλά και γιατί όχι τη νίκη αν είχαμε κάποια καλή ευκαιρία. Ο κόσμος πίστευε το ίδιο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε σε έναν από τους καλύτερους ομίλους του κόσμου. Η γεύση που μας μένει όμως είναι λίγο πιικρή ».

Για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ:  «Φανταστική η ατμόσφαιρα, πολύ όμορφη. Τόσο εμείς, όσο και ο κόσμος και η διοίκηση φέραμε την ομάδα σε αυτό το επίπεδο και ήταν πολύ όμορφο αυτό που ζήσαμε ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ