ΣΟΚ στον Παναθηναϊκό με Κουρμπέλη

Άλλη μια ατυχία στο Παναθηναϊκό που χάνει τον αρχηγό του, Δημήτρη Κουρμπέλη, για περίπου 4 εβδομάδες

Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά με τον Δημήτρη Κουρμπέλη που ήταν ήδη εκτός τις προηγούμενες μέρες, αλλά έγινε γνωστό ότι θα προβεί σε χειρουργική επέμβαση και θα απουσιάσει για ένα μήνα.

Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς που του προκαλούσαν πόνους ακόμα και στο προσαγωγό. Μάλιστα, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 20 Δεκεμβρίου “έσφιξε τα δόντια” για να αγωνιστεί.

Για να ξεπεράσει το πρόβλημά του ακολούθησε αρχικά συντηρητική αγωγή με ειδικές θεραπείες, όμως επειδή πρόκειται για υποτροπή από ένα χειρουργείο που είχε κάνει στο παρελθόν, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Έτσι αποφασίστηκε από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης (20/1) στο «Υγεία», όπου ο Κουρμπέλης θα υποβληθεί σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση στον ορθό κοιλιακό.

Με την απουσία του να εκτιμάται για ένα μήνα η απόκτηση αμυντικού χαφ στο “τριφύλλι” είναι πια απαραίτητη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ