Σόλσκιερ: «Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Σόλσκιερ αναφέρθηκε στις φήμες που ακούγονται και γράφονται για τον Ποκετίνο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρ’ όλα αυτά, δεν δείχνει να πιέζεται καθόλου απ’ όλο αυτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Έχω τη καλύτερη δουλειά στο κόσμο κι είτε είσαι διαθέσιμος είτε όχι, τη θες αυτή τη δουλειά. Οπότε δεν έχει σημασία τι συμβαίνει τριγύρω. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να τη κάνω όσο καλά μπορώ. Μιλώ συνέχεια με τον Ed και τους ιδιοκτήτες για το πως προχωράμε, αυτό δεν επηρεάζεται απ’ το αν οι άλλοι αλλάζουν προπονητές. Ωστόσο, είναι λυπηρό όταν κάποιος γνωστός, καλός άνθρωπος, χάνει τη δουλειά του λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ποκετίνο. Στο ποδόσφαιρο όμως δε μπορείς να σοκάρεσαι ή να μένεις έκπληκτος. Εγώ απλώς συγκεντρώνομαι στη δουλειά μου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ