Στέλλα Βαλάνη: «Η Δικαιοσύνη λειτουργεί, όταν δεν “χειραγωγείται” από κολλητούς και κουμπάρους!»

Σε συνέντευξή της η δικηγόρος Στέλλα Βαλάνη πήρε θέση σχετικά με την δικαίωση του ΠΑΟΚ για την πολυιδιοκτησία

H δικηγόρος, Στέλλα Βαλάνη μίλησε στο Paokday με αφορμή την απόφαση για την ομόφωνη δικαίωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην υπόθεση της δήθεν πολυιδιοκτησίας από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον δημοσιογράφο του Paokday, Στέλιο Παπαντωνίου:

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων δεν αποτελεί απλά μια δικαίωση του ΠΑΟΚ, αλλά περισσότερο αποτελεί επιβεβαίωση του ότι η Δικαιοσύνη λειτουργεί όταν δεν “χειραγωγείται” από κολλητούς και κουμπάρους !!!

Πρόκειται για μια ηχηρή απάντηση στις τότε δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού περί δήθεν καταστολής των χειραγωγημένων αγώνων οι οποίες ακυρώθηκαν σε μια νύχτα με τον διορισμό μελών στην ΕΕΑ που ,όπως αποδείχθηκε, μάλλον εξυπηρετούσαν τον αντίθετο σκοπό!!!

Επειδή προσωπικά υπηρετώ την Δικαιοσύνη 25 χρόνια ανελλιπώς και καθημερινά από το βήμα της μάχιμης δικηγορίας ,είμαι πολύ περήφανη που αποδεικνύεται άλλη μια φορά ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!

πηγή: paokday.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ