Στην Νιον τα βλέμματα της Εθνικής Νέων και Παίδων

Στην Νιον της Ελβετίας θα λάβει μέρος η κλήρωση της Elite Round με την  Εθνική παίδων και νέων να περιμένουν τους  αντιπάλους τους.

Τα αντιπροσωπευτικά μας  συγκροτήματα ολοκλήρωσαν με επιτυχία την παρουσία τους στην προκριματική φάση και σήμερα θα διεξαχθεί η κλήρωση.

Η ομάδα των νέων ύστερα από την εντυπωσιακή της παρουσία στα προκριματικά και την πρωτιά στον όμιλο της με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια μπόρεσε να έχει μια θέση στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας των τεσσάρων ομίλων και θα διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά που θα διεξαχθούν στην Αρμενία από τις 14 έως τις 27 Ιουλίου.

Η ομάδα των παίδων είναι στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και θα βρει στο δρόμο της δυνατούς  αντιπάλους. Το θετικό είναι πως την πρόκριση στα τελικά δεν παίρνει μόνο ο πρώτος αλλά και οι επτά καλύτεροι δεύτεροι.

Να αναφέρουμε  πως καμία ομάδα δεν μπορεί να βρεθεί αντίπαλη με την ομάδα που ήταν  στην προκριματική φάση, ενώ Ρωσία και Ουκρανία δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους, κάθε γκρουπ πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 19 Μαΐου. Επίσης οι επτά πρώτοι θα προκριθούν στα τελικά και μαζί με τη διοργανώτρια Αρμενία θα πλαισιώσουν τις οκτώ ομάδες της τελικής φάσης που θα διεξαχθεί από τις 14 έως τις 27 Ιουλίου. Επίσης το Κόσοβο εμφανίζεται  για πρώτη φορά στην Elite Round δεν μπορεί να κληρωθεί με αντίπαλο την Σερβία ή τη Βοσνία, ενώ όλα τα γκρουπ της Elite Round πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου. Να σημειωθεί πως οι οκτώ πρώτοι και οι επτά καλύτεροι δεύτεροι θα πάρουν την πρόκριση για τα τελικά που θα διεξαχθούν στην Ιρλανδία από τις 3 έως τις 19 Μαΐου.

 

Αναλυτικά τα γκρουπ:

ΝΕΩΝ

Α’ γκρουπ:

Πορτογαλία

Γερμανία Ελλάδα

Ισπανία

Ιταλία

Eϊρε

Γαλλία

Β’ γκρουπ:

Σκωτία

Σερβία

Ισραήλ

Ρωσία

Τσεχία

Ουγγαρία

Ολλανδία

 

Γ’ γκρουπ:

Αγγλία

Ουκρανία

Τουρκία

Ουαλία

Ελβετία

Αζερμπαϊτζάν

Νορβηγία

 

Δ’ γκρουπ:

Βέλγιο

Κροατία

Ρουμανία

Σλοβενία

Δανία

Πολωνία

Κύπρος

ΠΑΙΔΩΝ

Α’ γκρουπ:

Αγγλία

Γερμανία

Ολλανδία

Πορτογαλία

Ιταλία

Σλοβακία

Ισπανία

Βέλγιο

Β’ γκρουπ:

Τσεχία

Γαλλία

Δανία

Ουκρανία

Αυστρία

Ουγγαρία

Σλοβενία

Ρωσία

Γ’ γκρουπ:

Ισραήλ

Σουηδία

Νορβηγία

Πολωνία

Κροατία

Κόσοβο

Ισλανδία

Ρουμανία

Δ’ γκρουπ:

Σκωτία

Βοσνία

Βόρεια Ιρλανδία

Τουρκία

Ελβετία

Σερβία

Λευκορωσία

Ελλάδα

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ