Super 3: «Σε ένα βράδυ αλλάξατε τον νόμο – ο Άρης τα λάθη του τα πλήρωσε και δεν χαρίστηκε σε κανέναν»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, με ανακοίνωση τους, άφησαν «αιχμές» για την αντιμετώπιση της κυβέρνησης στο θέμα υποβιβασμού του ΠΑΟΚ, για πολυιδιοκτησία. Ο «Super 3» έστειλε μύνημα στην κυβέρνηση, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα του Άρη, μετά την τιμωρία της FIFA.

Στην ανακοίνωση, τονίζουν ότι θα έπρεπε να έχει ξεκαθαριστεί από την Πολιτεία, ότι τα λάθη της ομάδας τους έχουν πληρωθεί και την καλούν να δώσει λύση στο θέμα. Ενώ συνδέουν την υπόθεση, με την αλλαγή νόμου που έγινε όταν τέθηκε θέμα υποβιβασμού του ΠΑΟΚ, για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν είμαστε ούτε εκτός τόπου (όπως μπορεί ορισμένοι να ήθελαν) ούτε εκτός χρόνου (σε αυτό έχουν παραμείνει κάποιοι άλλοι). Αντιλαμβανόμαστε ότι σήμερα η κοινωνία και ο καθένας ξεχωριστά σαν άτομο και σαν οικογένεια έχει να ασχοληθεί με πολύ σοβαρά πράγματα που αφορά την υγεία τους, ηλικιωμένους, ευπαθείς ομάδες και την οικονομική κατάσταση που αφορά όλο τον κόσμο. Ξαφνικά το τελευταίο χρονικό διάστημα και ειδικά μετά το ντόρτι στον αήττητο συμπολίτη άρχισαν να εμφανίζονται στο προσκήνιο εφιάλτες προηγούμενων χρόνων.

Ο ΑΡΗΣ κύριοι τα λάθη του τα πλήρωσε της αστοχίες του της πλήρωσε πανάκριβα, και ο λαός του τα πλήρωσε πιο ακριβά από τον καθένα… Πληγώθηκε, ταλαιπωρήθηκε, χλευάστηκε και είχε την δύναμη να τα υπομένει όλα αυτά πιστεύοντας ότι έτσι έπρεπε να ξεπληρωθούν αυτά τα λάθη.

Ξαφνικά σήμερα άρχισαν με κάθε τρόπο να εμφανίζονται ιστοριούλες του συγκεκριμένου παρελθόντος ενημερωθείτε εκεί στην κυβέρνηση ότι αυτά τα λάθη του ο ΑΡΗΣ τα έχει πληρώσει δεν του χαρίστηκε κανένας και κανένας νόμος, το να έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και κάποιοι αρμόδιοι να κάνετε ότι δεν ξέρετε και ότι δεν καταλαβαίνετε για όλους εμάς θεωρούμε ότι γίνεται σκόπιμα.

Τους λογούς που γίνεται σκόπιμα τους ξέρετε εσείς ξαφνικά μετά την τεσσάρα στο Χαριλάου εμφανίστηκε η υπόθεση Σιστόν που όλος τυχαίος δικηγόρος τους ήτανε ο Γιος του εμβληματικού “Παππά” και πάμπλουτου παράγοντα της πόλης.

Δεν έχουμε καμία διάθεση να προσβάλλουμε τον ρόλο του σαν ιερέα και για το πως ο γιος του την συγκεκριμένη χρονική στιγμή μπλέχτηκε στην ιστορία πάντως δεν είναι τυχαίο το τελευταίο διάστημα σε διάφορους τομείς και με διάφορους ρόλους να εμπλέκονται πατεράδες και γιοι σε διάφορους τομείς και διάφορα πόστα που να έχουν να κάνουν με τον συγκεκριμένο παράγοντα.

Κύριε Γεραπετρίτη ο ΑΡΗΣ τα λάθη του τα πλήρωσε και σε συλλογικό επίπεδο και σε επίπεδο κόσμου άλλοι χρωστούσαν 50 εκατ. ευρώ που κρύφτηκαν κάτω από το συρτάρι και δεν πλήρωσαν καμιά Γ’ εθνική, καμιά απαγόρευση μεταγραφών και καμιά χλεύη του κόσμου τους…

Ναι ξεχάσαμε άνοιξε η εφορία μια Κυριακή και δόθηκε μια επιταγή 10 εκατ. ευρώ μόνο που ταυτόχρονα εκείνη την περίοδο δόθηκε και η ΣΕΚΑΠ ΤΖΑΜΠΑ αλλά μετά από κάποια χρόνια πουλήθηκε σε κάτι Ιάπωνες έναντι πολλών δεκάδων εκατομμυρίων όποτε έχουν και ρέστα στο παντελόνι… αυτό για τα κυμπαριλίκια τους…

Κάποιοι κατηγορήθηκαν για πολυιδιοκτησία και σπεύσατε σε ένα βράδυ να βγάλετε τροπολογία να αλλάξετε τον νόμο μην και τυχόν πέσουν κατηγορία ομολογουμένως πολύ γρήγορα αντανακλαστικά, πρωτόγνωρα γρήγορα αντανακλαστικά…

Η αναμοχλευόμενη υπόθεση του ΑΡΗ φέρνεται τους τελευταίους μήνες και δεν βλέπουμε σαν πολιτεία να δείχνετε τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά γρηγοράδας διευκρινίζοντας και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ότι αυτό είναι μια παλιά ιστορία και έχει ξεκαθαρίσει…

Στην Θεσσαλονίκη και στην Μακεδονία αν σας έπεισαν ότι κατοικούν μόνο αυτοί και ψηφίζουν μόνο αυτοί κάνετε τεράστιο λάθος… Αν σας έπεισαν ότι θα χωρίσουν την Ελλάδα στα 2 κάνατε πάλι τεράστιο λάθος…

Το μόνο που χώρισαν στα 2 εδώ και χρονιά είναι μια μπουγάτσα με κρεμά στην μισή βάλανε άχνη, στην άλλη μισή κανέλα και τσιμπολογάνε δεξιά αριστερά αναλόγως με την γεύση που τους δίνουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις.

Έχετε υποχρέωση σαν ελληνική πολιτεία χθες να είχατε διευκρινίσει ότι αυτή η ιστορία που πάει να ταλαιπωρήσει τον συγκεκριμένο σύλλογο ΞΑΝΑ μετά από χρόνια έπρεπε να έχει τελειώσει…

Δεν ζητάμε χάρη από κανέναν δεν είναι χάρη αυτό που ζητάμε είναι το αυτονόητο, τα λάθη μας εμείς τα πληρώσαμε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ… Άλλοι σέρνονται ΔΕΞΙΑ και αριστερά μπας και γλιτώσουν τις καμπάνες.

Σεβόμενοι λοιπόν το όλο κλίμα σήμερα που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία δουλέψτε να λύσετε τα προβλήματα του κόσμου και βρείτε και μια ώρα μέσα στην διάρκεια της ημέρας για να ξεκαθαρίσετε την υπόθεση του ΑΡΗ όπως πρέπει.

Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα στο κεφάλι μας όπως έχει όλη η κοινωνία αλλά έχουμε και μια καψούρα που το λάθος της το πλήρωσε, δεν θα το ξανά πληρώσουμε και μην γίνει αυτή η εκκρεμότητα το κερασάκι στην τούρτα των προβλημάτων μας του σήμερα γιατί θα βρεθεί ΟΛΟΣ ο οργανισμός ΑΡΗΣ απέναντι σας… και αναφερόμαστε και στους βουλευτές και στους πολιτευτές του κόμματος σας στην ευρύτερη περιοχή.

Θεωρούμε ότι το θέμα θα λήξει το συντομότερο δυνατό από την πλευρά της πολιτείας και την υποχρέωση που έχει απέναντι στον σύλλογο και ευχόμαστε να μην ξανά αναφέρουμε κάτι για το συγκεκριμένο θέμα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ