Θέλει συνέχιση του πρωταθλήματος η Volley League Γυναικών

Τη συνέχιση του πρωταθλήματος επιθυμεί η Volley League Γυναικών.

Όπως αποφασίστηκε στην τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας, οι 14 σύλλογοι επιθυμούν να συνεχιστεί το εφετινό πρωτάθλημα. Παρόλο που υπήρξαν αμφιβολίες λόγω των οικονομικών προβλημάτων. Στόχος είναι η δράση να έχει επιστρέψει έως τις αρχές Φεβρουαρίου.

Η πλευρά του Ολυμπιακού ανέφερε πως με δεδομένο ότι δεν υπάρχει δέσμευση από την Πολιτεία σχετικά με την επανέναρξη και τη λήξη του πρωταθλήματος, θα αποδεσμεύσει όλες τις αθλήτριές του δίνοντάς τους το δικαίωμα να βρουν αλλού συμβόλαιο.

Καθώς όμως η ΕΟΠΕ τόνισε πως εάν κάποια ομάδα δεν κατέβει θα έρθει αντιμέτωπη με υποβιβασμό, οι “ερυθρόλευκοι” ενημέρωσαν πως θα κατέβουν με όσες αθλήτριες θέλουν να παραμείνουν και με τις νεάνιδες. Αυτό ωστόσο αποτέλεσε μια σκέψη, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται το επόμενο διάστημα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Μετά από την τελευταία συνάντηση των 14 ομάδων της Volley League Γυναικών με τη παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργου Καραμπέτσου και μετά την ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων και επιχειρημάτων, αποφασίστηκε η επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις.

Επιπρόσθετα, εκφράστηκε από όλους τους παράγοντες η αγωνία αλλά και η ευχή της έναρξης του πρωταθλήματος το αργότερο μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου 2021, όπως και της ολοκλήρωσης αυτού».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ