Θεοδωρικάκος: «Όχι στα φαινόμενα βίας»

Έδωσε ευθύνες στις ΠΑΕ ο Υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με στόχο την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων πλέι οφ της Super League.

Ο Υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος έθεσε όλους τους εκπροσώπους των ΠΑΕ προ των ευθυνών τους, ζητώντας τους μάλιστα την εφαρμογή όλων των θεσμοθετημένων μέτρων ασφαλείας για την τήρηση της τάξης και την αντιμετώπιση της βίας εντός και εκτός γηπέδων.

Αναλυτικά όσα είπε κ. Θεοδωρικάκος:

«Οφείλουμε όλοι μαζί, σε συνεργασία με τον κόσμο του ποδοσφαίρου, να κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε την τάξη και την ηρεμία στους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος»

«Η Πολιτεία, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Ελληνική Αστυνομία, πράττουμε το καθήκον μας και ασφαλώς το ίδιο οφείλουν να κάνουν και οι ΠΑΕ, οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες, συνδράμοντας στους ελέγχους και στα μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα που έχουμε αποφασίσει, για να μην υπάρξουν φαινόμενα βίας. Το οφείλουμε στον κόσμο που θέλει να χαρεί τους αγώνες, το οφείλουμε στην ελληνική κοινωνία, που ζητάει ηρεμία και ασφάλεια και για αυτό όλοι οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Παρών στη σύσκεψη ήταν και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης που είπε από την πλευρά του: «Με πρωτοβουλία της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη σύσκεψη ενόψει των playoffs. Όλοι θέλουμε καλό ποδόσφαιρο ποιοτικό, δίχως βία».

Επίσης στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας, Αχιλλέας Τσιχτής (ΔΕΑΒ), ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος. Εκ μέρους των ΠΑΕ συμμετείχαν οι Γιώργος Κοσμάς (ΑΕΚ), Θόδωρος Καρυπίδης (Άρης), Χάρης Γρηγορίου (Βόλος),

Κώστας Καραπαπάς (Ολυμπιακός), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Παναγιωτίδης, Σπύρος Βλάχος και Δημήτρης Μουστακαλής (Παναθηναϊκός).

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ