Θέση πήραν οπαδοί της Ίντερ στο θέμα Λουκάκου

Στην εκτός έδρας νίκη της Ίντερ κόντρα στην Κάλιαρι με 2-1, ο Λουκάκου αντιμετώπισε ρατσιστικές συμπεριφορές από τους οπαδούς των γηπεδούχων οι οποίο έβγαλαν μέχρι και ήχους μαϊμούς.

Η L’Urlo Della Nord, γκρουπ φανατικών οπαδών της Ίντερ, εναντιώθηκε στην προσπάθεια του Βέλγου να επιδιώξει την τιμωρία των οπαδών των Ροσομπλού.

Στην ανακοίνωση αναφέρει ότι τα περιστατικά αυτά δεν αφορούσαν ρατσιστική επίθεση αλλά είναι ο τρόπος των οπαδών στην Ιταλία να εκνευρίζουν όσο μπορούν τους αντιπάλους τους. Επίσης συνεχίζει το κείμενο σχολιάζοντας ότι η αντιμετώπιση του ρατσισμού πρέπει να ξεκινήσει από τα σχολεία και όχι τα γήπεδα, όπου όλοι συμπεριφέρονται “διαφορετικά “.

Η πρώτη απόφαση του δικαστή ήταν να μην τιμωρηθούν οι οπαδοί της ομάδας της Σαρδηνίας αλλά αναμένουμε την αντίδραση της Ίντερ η οποία δεν έχει πάρει θέση ακόμα αναμένοντας την αντίδραση της Ομοσπονδίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ