Θύρα 6: «Παραμένουμε πλήρως προσγειωμένοι και ψύχραιμοι»

Η πρώτη αντίδραση των οργανωμένων.

Η πώληση της ΠΑΕ Παναιτωλικού από την οικογένεια Καμίνσκι τράνταξε τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ελλάδος, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του τίτορμου έκαναν την πρώτη ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook .

Η ανακοίνωση της Θύρας 6:

«Το τελευταίο 24ωρο έχουμε γίνει μάρτυρες γεγονότων που μας έχουν εκπλήξει όλους.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε πολλά για ένα θέμα προς το παρών που κι εμείς δεν έχουμε σαφή γνώση.

Το μόνο βέβαιο γεγονός είναι ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Παναιτωλικού μας μετά από 17 χρόνια πλέον αλλάζει και η οικογένεια Καμίνσκι θα ηγείται της ομάδας.

Εμείς θέλουμε από τη μεριά μας να καλέσουμε τον κόσμο σε επαγρύπνηση. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές και πρέπει να έχουμε αυτιά και μάτια ανοιχτά. Παραμένουμε πλήρως προσγειωμένοι και ψύχραιμοι.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο, γιατί μέχρι τώρα όλοι είμαστε σε θολά νερά. Μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο ζητούμενο για εμάς είναι ένα πραγματικά καλύτερο μέλλον για την ομάδα. Κανένας δεν είναι πάνω από τον Τίτορμο.

Αναμένοντας τις εξελίξεις λοιπόν προσεκτικά και βήμα βήμα ευελπιστούμε η νέα διοίκηση να ανεβάσει επίπεδα τον Παναιτωλικό μας. Πιο εκτενής αναφορά μέσα στις επόμενες μέρες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ»

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ