Θύρα 6: «Ψαχτήρια και ξεβρακώματα από μπάτσους, τραβήγματα από την ίδια μας την διοίκηση»

Η Θύρα 6 με επίσημη ανακοίνωση στο Facebook εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ  προς κάθε κατεύθυνση, για τις συνθήκες μεταχείριση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Ψαχτήρια και ξεβρακώματα από μπάτσους, τραβήγματα από την ίδια μας την διοίκηση, ατέλειωτα χιλιόμετρα και άθλιες συνθήκες μεταχείρισης, ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Τα έχουμε βιώσει άπειρες φορές και δεν πρόκειται να μας λυγίσουν. Αντιθέτως μας πεισμώνουν.

Θα βρεθούμε στο πλάι του Παναιτωλικού μας με ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ, ειδικά φέτος που παίζεται η κατηγορία μιας και τον καταντήσατε με τις επιλογές σας να χει 13 βαθμούς σε 22 αγώνες.

Δε θα κάτσουμε να κλαφτούμε. Δε θα πέσουμε στο επίπεδό σας. Τα κλειστά εκδοτήρια και ο αποκλεισμός του κόσμου σε τόσο σημαντικούς αγώνες, τα διχαστικά και ανυπόγραφα γεμάτα μικρότητες και κόμπλεξ κείμενα, μαρτυρούν απόλυτα τις προθέσεις και τις προτεραιότητές σας.

Είναι κακός σύμβουλος ο εγωισμός σε τέτοιες συγκυρίες. Δε φαίνεται να το καταλαβαίνετε όμως.

Στην Τρίπολη ήρθα να σε δω

Μες το Αγρίνιο δεν μπορώ!

Τίτορμε είσαι για εμάς ιδανικό…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ