Το “ευχαριστώ” του Ολυμπιακού στους φιλάθλους του

Ευχαριστήρια ανάρτηση έκανε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για τους φιλάθλους που αγόρασαν εισιτήριο για την εικονική κερκίδα.

Ο Ολυμπιακός στέφθηκε με κάθε επισημότητα πρωταθλητής Ελλάδας στο ποδόσφαιρο για το 2021, κατακτώντας τον τίτλο για 46η φορά στην ιστορία του.

Ο Ερασιτέχνης είχε βγάλει στην κυκλοφορία εισιτήρια για εικονική κερκίδα, για την οικονομική ενίσχυσή του. Τέτοιο εισιτήριο, αγόρασαν συνολικά 26.383 τους οποίος ο σύλλογος ευχαρίστησε. Ενώ τόνισε πως η διάθεση συνεχίζεται.

Αναλυτικά:

Στις 26.383 ανέρχεται ο αριθμός των ηλεκτρονικών εισιτηρίων τα οποία διατέθηκαν μέχρι και τη λήξη της φιέστας για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος, το βράδυ της Τετάρτης 12 Μαΐου. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ευχαριστεί τον κάθε ένα ξεχωριστά για τη στήριξη μέσω της «εικονικής» κερκίδας.
Για όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το συλλεκτικό εισιτήριο με τη βεβαίωση συμμετοχής και λόγω της ζήτησης που υπάρχει, τα εναπομείναντα 5.911 εισιτήρια θα συνεχίσουν να διατίθενται ηλεκτρονικά από την επίσημη σελίδα του συλλόγου μας και από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων, καθημερινά και ώρες 10:00-18:00.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ