Επανεξελέγει πρόεδρος της UEFA ο Τσεφερίν

Πρόεδρος της UEFA επανεξελέγει ο Αλεξάντερ Τσεφερίν, στο σημερινό συνέδριο της εκτελεστικής επιτροπής της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, που διεξάγεται στη Ρώμη.

Ο 51χρονος Σλοβένος είχε την υποστήριξη είχε κερδίσει την υποστήριξη των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών από την πρώτη του θητεία.

«Και τι θα συμβεί τώρα;», δήλωσε λίγο μετά την επανεκλογή του ο Τσεφερίν και πρόσθεσε: «Είναι η ερώτηση που έκαναν πολλοί και πριν από 2,5 χρόνια όταν εξελέγην. Μία αναμενόμενη και λογική ερώτηση, την οποία έκανα κι εγώ. Ηταν κάτι σαν ένα μικρό άλμα στο άγνωστο. Το ποδόσφαιρο χτυπήθηκε από την μεγαλύτερη διοικητική κρίση στην Ιστορία του, τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ομως παρείχατε την εμπιστοσύνη σας σ΄ αυτό το άγνωστο. Και μία κρίση, είναι πάντα μία μοναδική ευκαιρία για αλλαγή προς το καλύτερο. Και το πρώτο πράγμα που θέλαμε να κάνουμε και καταφέραμε, ήταν να ξαναβρούμε την χαμένη ενότητα. Είμαστε έτοιμοι να εργασθούμε με την FIFA, προκειμένου το ποδόσφαιρο να παραμείνει υπ΄ αιρθμόν 1 άθλημα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, έτσι ώστε να φέρουμε το Μουντιάλ 2030 στην ήπειρο μας, 12 χρόνια μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το Μουντιάλ της Ρωσίας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ