Υποψήφιος ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος για την ΕΟΕ

Υποψήφιος για την Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), στις επικείμενες εκλογές της ΚΟΕ (28 & 29 Μαρτίου), θα είναι ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

H υποψηφιότητα του Δημήτρη Διαθεσόπουλου, ο οποίος ήταν Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ τις περιόδους 1989-1992 και 1997-2004, αλλά και αρχαιότερο μέλος της Ολομέλειας της, έρχεται να επιβεβαιώσει την καθολική αποδοχή του για την πολύτιμη προσφορά, αλλά και την καθοριστική συμβολή του στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΚΟΕ τόνισε πως: «Η συμμετοχή στα δρώμενα του Ολυμπισμού, των ιδεωδών και των αξιών του, με τις υπηρεσίες μου και από υψηλές θέσεις ευθύνης στη διαδρομή μου στον αθλητισμό, αποτελεί κορυφαία επιλογή των προσωπικών μου αρχών.
Υπηρέτησα και υπηρετώ με βάση όλα αυτά τα υψηλά ιδανικά στον αθλητισμό και με αυτές τις αρχές που εμφορούμαι, θα συνεχίσω να τον υπηρετώ.

Η υποψηφιότητά μου για εκλογή και στη νέα Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στις επικείμενες εκλογές της ΚΟΕ, αυτό σηματοδοτεί, αυτό το μήνυμα στέλνει στα σωματεία – μέλη της μεγάλης οικογένειας της Ομοσπονδίας μας. Με το ίδιο σθένος και θάρρος της γνώμης και άποψης, την ίδια καθαρότητα των θέσεών μου και αρχών μου, θα συνεχίσω να πράττω, να διακονώ και να υπηρετώ τον αθλητισμό και το μεγαλείο του».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ