Η Ουτρέχτη μιλά με τον Σνάιντερ

Ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης Τζόρντι Ζουιντάμ επιβεβαίωσε ότι έχουν πραγματοποιηθεί συνομιλίες με τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Μετά την εντυπωσιακή επιστροφή του Ρόμπεν στην Γκρόνινγκεν, οι οπαδοί της Ουτρέχτης προτρέπουν τον Σνάιντερ να βγει από τη συνταξιοδότηση και να υπογράψει τον σύλλογο.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Ζουιντάμ είπε ότι θα εξαρτηθεί από τον Σνάιντερ να ρίξει το κασέ του: Το ξέρει αυτό καλύτερα από οποιονδήποτε. Τα χρήματα δεν έχουν συζητηθεί ακόμη. Εάν ο Γουέσλεϊ είναι πρόθυμος να το κάνει αυτό, θα βοηθήσει επίσης την Ουτρέχτη. Δεν θα είναι οικονομική επιλογή για αυτόν, αλλά τότε επιλέγει ένα συναίσθημα. Μιλήσαμε για αυτό με αυτόν τον τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για χρήματα.  Ο Σνάιντερ παίρνει τώρα χρόνο για να σκεφτεί αν θέλει να αποχωρήσει από τη συνταξιοδότησή του. «Ζήτησε το χρόνο να το σκεφτεί σοβαρά. Εάν είναι πρόθυμος να κάνει τον εαυτό του κατάλληλο και έτοιμο, αυτό είναι σίγουρα ενδιαφέρον για την Ουτρέχτη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ