Βαγιαδολίδ: Καταγγελία εναντίον του Ολυμπιακού για τον Κένεντι

Σε καταγγελία προχωρά η Βαγιαδολίδ εναντίον του Ολυμπιακού σχετικά με το κόψιμο του Κένεντι.

Καταγγελία εναντίον της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρεται ότι αναμένεται να καταθέσει η Βαγιαδολίδ.

Ο ισπανικός σύλλογος σε ανακοίνωσή του, τονίζει πως το «ναυάγιο» στον δανεισμό του Κένεντι στους Πειραιώτες, συνέβη λόγω εσωτερικών διαφωνιών. Ενώ αναφέρει πως δεν δόθηκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο.

Η ανακοίνωση:

«Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ εκφράζει δημόσια τη δυσφορία της για την ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω της διαχείρισης της προχωρημένης μεταγραφής του ποδοσφαιριστή μας Ρόμπερτ Κένεντι. Με τα πάντα συμφωνημένα μεταξύ των συλλόγων και με την άδεια μας, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ταξίδεψε στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να επισημοποιήσει τη μετακίνησή του μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ο ελληνικός σύλλογος, χωρίς να προσκομίσει αποδεδειγμένα στοιχεία ή δικαιολογητικά, αθέτησε μονομερώς τη δέσμευση και ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σωματικά ικανός να παίξει ποδόσφαιρο.

Αυτή η δήλωση είναι εντελώς ασεβής και στερείται αλήθειας. Είναι μια ανεύθυνη και αβάσιμη επίθεση εναντίον του Kenedy, του συλλόγου, των επαγγελματιών μας και των πρωτοκόλλων υγείας και απόδοσης.

Ο Κένεντι πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις μετά τις διακοπές χωρίς προβλήματα, έχει προπονηθεί τακτικά υπό τις εντολές του Πετσολάνο, έπαιξε 45 λεπτά στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας εναντίον της Λεγανές και παρουσιάζει αποτελέσματα εντός του φυσιολογικού εύρους, με πλήρη ικανότητα να φτάσει στο μέγιστη φυσική απόδοση ως επαγγελματίας. Ακόμη και σήμερα (2 Αυγούστου), κατά την επιστροφή του στη Βαγιαδολίδ, ο χώρος Υγείας και Απόδοσης του συλλόγου επανέλαβε τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν και πάλι ικανοποιητικά, χωρίς να συμπίπτουν με κανέναν από τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πιστεύουμε ότι αυτή η κατάσταση οφείλεται σε κάποια εσωτερική πολιτική διαδικασία του ελληνικού συλλόγου, που προσπάθησε να την καλύψει με έναν αβάσιμο ισχυρισμό περί φυσικής κατάστασης. Κατά συνέπεια, η Ρεάλ Βαγιαδολίδ θα καταθέσει επίσημη καταγγελία για να ζητήσει επίσημες εξηγήσεις από την ΠΑΕ Ολυμπιακός».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ