Βενγκέρ: ”Θα επιστρέψω, αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνω ως προπονητής”

Ο Αρσέν Βενγκέρ, στα 69 του χρόνια, έπειτα από τη μακρά, αμφιλεγόμενη θητεία στην αγαπημένη του Άρσεναλ, προετοιμάζει την επιστροφή του στη «δράση», αλλά ίσως όχι από τους πάγκους. 

Την επιθυμία να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ, αλλά δεν είναι ακόμη βέβαιος αν θέλει να το κάνει ως προπονητής.

Πίστευα πως θα επέστρεφα γρήγορα στην προπονητική, αλλά απόλαυσα την απόσταση που πήρα από τα πράγματα. Τώρα είμαι σε δίλημμα. Θα με δείτε σίγουρα ξανά στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι σαν προπονητή. Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου και θα επιστρέψω στο χώρο, αλλά ακόμη δεν μπορώ να σας πω με ποια ιδιότητα. Αυτό θα πρέπει να το αποφασίσω”, τόνισε ο Αλσατός τεχνικός, που μετά από 22 χρόνια στην Άρσεναλ έμεινε φέτος μακριά από τους πάγκους.

Μου λείπει η Άρσεναλ, γιατί άφησε και την καρδιά μου εκεί. Έδωσα στο σύλλογο αυτό 22 χρόνια αφιερώνοντας κάθε λεπτό της ζωής μου και είναι λογικό να μου λείπουν οι αξίες που αναπτύξαμε σε αυτή την ομάδα. Υποστηρίζω την Άρσεναλ, θα είναι για πάντα η ομάδα μου”, πρόσθεσε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ