Υποψήφιος για την προεδρεία της ΕΟΚ ο Δ. Παπαδόπουλος

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θα είναι και αυτός υποψήφιος για το Δ.Σ της ΕΟΚ στις προσεχείς εκλογές. Έγινε έτσι ο τρίτος άνθρωπος του μπάσκετ που κάνει γνωστές τις προθέσεις του, μετά τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Βαγγέλη Λιόλιο.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν μέλος της εθνικής ομάδας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 1989 στο Ζάγκρεμπ, ενώ ο «γιατρός», όπως ήταν το προσωνύμιό του, ενίσχυσε ακόμη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Μουντομπάσκετ του 1990 στην Αργεντινή και στο Ευρωμπάσκετ του 1991 στην Ιταλία.

“Το τελευταίο διάστημα αποφάσισα να είμαι πιο ενεργός και έπειτα από επαφές που είχα με ανθρώπους του χώρου. Βλέποντας ότι υπάρχει ανάγκη για ανανέωση, αποφάσισα να κατέβω στις εκλογές της ΕΟΚ, ώστε να μπορέσω κι εγώ να συνεισφέρω με κάποιες ιδέες, κάποιο πρόγραμμα που έχω στο μυαλό μου για να αναβαθμιστεί το ελληνικό μπάσκετ”, τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ