Του έχει πάρει τον αέρα!

Ο ΠΑΣ Λαμία νίκησε τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ. Σκόρερ για την ομάδα της Λαμίας ήταν ο Μπερτόλιο με εξαιρετικό σουτ.

Πολύ δυνατό παιχνίδι με πάρα πολλές τελικές προσπάθειες και από τις δυο ομάδες. Όμως οι γηπεδούχοι πήραν ενα σημαντικό τρίποντο στην μάχη που δίνουν για τον υποβιβασμό. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για τους «πράσινους».

Οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν την Πέμπτη για τη ρεβάνς του κυπέλλου, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ.

Ο αγώνας:

Πολύ δυνατά ξεκίνησε στο ματς η Λαμία. Πίεζε πολύ τους πράσινους και κέρδισε πολλά κόρνερ από τα πρώτα κιόλας λεπτά. H πρώτη τελική στο ματς ήρθε στο 7ο λεπτό από την εκτέλεση κόρνερ του Μπαράλες.

Στο 22ο λεπτό ο Μπαράλες προσπάθηε να εκμεταλλευτεί την αντεπίθεση χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Μακέντα που έκανε ένα άστοχο σουτ. Στο 29΄ ο Μακέντα βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, χωρίς πίεση, αλλά το πλασέ που έκανε πέρασε ελάχιστα έξω.

Η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου για τη Λαμία πραγματοποήθησε στο 41ο λεπτό, όταν ο Μπερτόλιο έκανε το δυνατό σουτ, το οποίο πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Διούδη.

Ο ΠΑΣ Λαμία μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο εξ αρχής. Δημιουργούσε φάσεις και δεν άφηνε τον Παναθηναϊκό να αναπτυχθεί. Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν 0-0.

Πιο απειλητικά ξεκίνησε η Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52ο λεπτό του αγώνα ο Μπερτόλιο άνοιξε το σκορ για τους Φθιώτες με ένα υπέροχο σουτ. Ο Μπαράλες έδωσε στον Μπερτόλιο και αυτός χωρίς δεύτερη σκέψη σούταρε, χωρίς να αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον Διούδη, κάνοντας το 1-0.

Η Λαμία βγήκε μπροστά και άρχιζε να πιέζει για να βάλει κι άλλα γκολ. Δυο καλές ευκαιρίες στο 58 και στο 60. Ο μεν Καραμάνος μετά από εκτέλεση κόρνερ, έκανε το σουτ, όμως μπλόκαρε ο Διούδης και ο δε Μπαράλες από πάσα του Καραμάνου, όμως μπλόκαρε εκ νέου ο Διούδης.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός θέλησε να απαντήσει, πρώτα με τον Γιόχανσον, αλλά ο Σαράνοφ έδιωξε σε κόρνερ. Και από την εκτέλεση του κόρνερ ο Χατζηγιοβάνης πάσαρε στον Οικονόμου κι αυτός με την σειρά του στον άστοχο Μακέντα.

Έντονο το κλίμα στο ΔΑΚ Λαμίας τα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον διαιτητή να δίνει τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων και τον Παναθηναϊκό να πιέζει για την ισοφάριση.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιόχανσον έβγαλε τη σέντρα και ο Καμπέτσης μπροστά από το τέρμα, δεν μπόρεσε να βρει σωστά την μπάλα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βασιλαντωνόπουλος, Τομάς, Μπαράλες, Δώνης, Μακέντα, Γιόχανσον, Κάτσε

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Μπλάζιτς(36′ Μπουλούλης), Σκαρντοβέλι, Μπερτόλιο(66′ Επστάιν), Καραμάνος, Μπαράλες, Τομάς(81′ Καρυπίδης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης) : Διούδης, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Δώνης(78′ Βέργος), Κάτσε, Μουνιέ(59′ Άλτμαν), Χατζηγιοβάνης(72′ Καμπέτσης), Μπουζούκης, Μακέντα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ