Ανανέωσε και Δερμιτζάκη ο ΟΦΗ

Μετά τον Μεγιάδο, σειρά πήρε η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Δερμιτζάκη για την ομάδα του Χάιμε Βέρα.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας θα συνεχίσει να φοράει τα ”απρόμαυρα” για  τέταρτη σερί σεζόν. Βέρος Ηρακλειώτης, μιας και εκεί γεννήθηκε, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του κάτω από τα ”γκολπόστ” του ΟΦΗ για έναν ακόμη χρόνο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:
”Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Δερμιτζάκη μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας από τον Ιανουάριο του 2016 και θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της για έναν επιπλέον χρόνο.

Λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας του με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Γιάννης Δερμιτζάκης υποστήριξε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του ΟΦΗ, αποτελώντας κι εγώ μέλος της προσπάθειας που έχει αρχίσει, με μοναδικό σκοπό την γιγάντωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Με τιμά η πρόταση που έγινε για παραμονή μου στον σύλλογο και μετά από μια δύσκολη αγωνιστική σεζόν, η οποία είχε αίσιο τέλος, θέλουμε όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, έτσι ώστε ο ΟΦΗ να ξαναγίνει πρωταγωνιστής στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*