Α2 Ανδρών: Αλλαγή διοίκησης στη Δάφνη Δαφνίου

Αλλαγή στο διοικητικό σχήμα της Δάφνης Δαφνίου ύστερα από εννέα χρόνια όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος που φέτος αγωνίστηκε στην Α2.

Η ανακοίνωση:

“Το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου είναι πάντα η αφετηρία για το άνοιγμα ενός άλλου μεγαλύτερου. Κι η ώρα αυτή έφτασε για εμάς, μετά από 9 χρόνια. Ήμασταν μια παρέα, μείναμε μια παρέα, θα είμαστε πάντα παρέα. Σ’ αυτά τα χρόνια μεγαλώσαμε και μαζί μας μεγάλωσε και η ΔΑΦΝΗ που αγαπήσαμε, η ΔΑΦΝΗ που πίστα και παθιασμένα υπηρετήσαμε και μας έδωσε αμέτρητες χαρές κι ελάχιστες πίκρες.

Υπερήφανοι, ευτυχισμένοι, δικαιωμένοι και χαμογελαστοί ευχόμαστε να δούμε ακόμα μεγαλύτερες στιγμές δόξας και αθλητικού μεγαλείου για την ομάδα της καρδιάς μας. Ήρθαμε ενωμένοι, αποχωρούμε αγκαλιασμένοι με ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια υπόκλιση σε όλους όσους συνέβαλλαν ώστε το δικό μας όραμα να γίνει πραγματικότητα.

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ