Βαρβάρα Φίλιου

Η Βαρβάρα Φίλιου είναι η νέα Queen of the Month του Kingsport.gr.

H πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής φωτογραφήθηκε ως Bασίλισσα του μήνα, λίγους μήνες πριν δώσει το παρόν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο με τα χρώματα της Ελλάδας.

Ο φωτογράφος Νίκος Βαρβάρογλου την φωτογράφησε στις εγκαταστάσεις του Aγιου Κοσμά εν ώρα προπόνησης και… μη… και σας την παρουσιάζει αποκλειστικά στο Kingsport.gr.

 

Για να βλέπετε τις ”Βασίλισσες του Kingsport”, πατήστε like στην σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/Kingsportgr, αλλά μπορείτε πλέον να μας ακολουθείτε και στο instagram  (@kingsport.gr).

 

Μοντέλο: Βαρβάρα Φίλιου

Φωτογράφος: Νίκος Βαρβάρογλου

Δημοσιογράφος: Δημήτρης Μαγγανάρης

 

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*