Γιώργος Καντζιλιέρης: «Όταν Βελτιωθήκαμε δεν είχαμε πρόβλημα, ευχαριστώ τον κόσμο»

Ο Παναθηναϊκός με την νίκη του κόντρα στον ΟΑ Χανίων επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και τα ροζ φύλλα αγώνα γεγονός που άφησε απόλυτα ικανοποιήμενο τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Καντζιλιέρη  όπως δήλωσε και στο επίσημο σάιτ της ομάδας. Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στη βοήθεια που είχε η ομάδα του από τον κόσμο της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο www.panathinaikos1908.gr

«Είχαμε μια μικρή ταλαιπωρία με την πτήση αλλά όλα καλά. Ξεκινήσαμε πολύ καλά σε επίθεση και άμυνα , όμως στη συνέχεια δεν ακολουθήσαμε το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει.

Δεχτήκαμε αρκετά καλάθια από την περιφέρεια και το ημίχρονο έκλεισε κοντά στο σκορ. Κατόπιν βελτιωθήκαμε σε άμυνα και επίθεση, πήραμε διαφορά και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που και σήμερα ήταν μοναδικός».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ