Υπό κατάρρευση ο Αστέρας, τον διέλυσε ο Μιλοσάβλιεβιτς

Σόου των Μιλοσάβλιεβιτς και Ουάρντα όπου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να διαλύσει η Λάρισα τον Αστέρα Τρίπολης με που σε καμία περίπτωση δεν έμοιαζε με ομάδα που ήθελε την νίκη.

Στο 18ο λεπτό και στην πρώτη της τελική στο παιχνίδι η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ, με πλασέ του Μιλοσάβλιεβιτς που εκμεταλλεύτηκε ασταθή έξοδο του Μιχαήλ, μετά από σέντρα του Μπέρτου(1-0).

Το 2-0 ήρθε στο 36′ έπειτα από μία υποδειγματική αντεπίθεση. Η φάση ξεκίνησε από τρομερό κοντρόλ και γύρισμα με ψαλιδάκι του Ουάρντα, ο οποίος πήρε ξανά την μπάλα, έβγαλε την ασίστ από αριστερά στον Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Το χατ-τρικ του ολοκλήρωσε ο Μιλοσάβλιεβιτς με την συμπλήρωση 44 λεπτών αγώνα. Ο Ουάρντα δημιούργησε και αυτό το τέρμα με μία τρομερή μπαλιά με το εξωτερικό, ο Μιχαήλ έχασε και αυτή την φάση δίνοντας το δώρο στον Σέρβο επιθετικό.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά νωθρό και διαδικαστικό καθώς ο Αστέρας είχε παραδοθεί από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Μοναδική καλή ευκαιρία άνηκε στην Λάρισα όταν στο 81′ ο Μόρας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Έτσι ο Αστέρας Τρίπολης παρέμεινε εκτός playoff ισοβαθμόντας στην 8η θέση μαζί με την Λάρισα στους 30 βαθμούς.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. Λάρισα(Μιχαήλ Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε(77′ Βινίσιους), Μούζεκ, Μόρας, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Νούνιτς(68′ Παπάζογλου), Γκαζάλ.

Αστέρας Τρίπολης(Μίλαν Ράσταβατς): Μιχαήλ, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Μαρτίνεζ, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Φερνάντες Μαρκ(59′ Σίτο), Φερνάντες Μπόρχα, Ντέλετιτς, Χαουρέγκι, Κρέπσι(45′ Λουίς Φερνάντες).

Κίτρινες κάρτες: Τόρζε(28′), Μόρας(41′), Μούζεκ(65′), Παπάζογλου(86′), Μπέρτος(89′)/Πασαλίδης(21′), Άνχελ(79′)
Κόκκινες κάρτες: -/-

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Χατζηνάκος (Δράμας)
Τέταρτος: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)
VAR: Φωτιάς (Πέλλας)
AVAR: Σάββας (Σερρών)

Γήπεδο: AEL FC ARENA

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ