Άνετη επικράτηση της Ατλέτικο, νίκες για Έιμπαρ και Χετάφε

Δύο γκολ του Αλβάρο Μοράτα ήταν αρκετά για να πάρει η Ατλέτικο Μαδρίτης την νίκη κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ (0-2), στην εκτός έδρας αναμέτρηση στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Laliga.

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν επιβάλει των ρυθμό τους από νωρίς και στο πρώτο ημίχρονο καθάρισαν το ματς.

Στο 30’ ο Γκοντίν ανέλαβε την εκτέλεση ενός κόρνερ, ο Μοράτα σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα στο 33’ ο Μοράτα «εκτέλεσε» και πάλι με καρφωτή κεφάλια τον Ρούλι, από στημένη φάση, πανηγύρισε ένα υπέροχο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0, πετυχαίνοντας το 100ο του γκολ.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της Ατλέτικο ακόμα και όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κόκε (δεύτερη κίτρινη).

Όσον αφορά την βαθμολογική κατάταξη η Ατλέτικο παρέμενε δεύτερη με 53 βαθμούς και μείωσε στο -7 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Σκόρερ: 30’, 33’ Μοράτα

Κίτρινες: Θαλντούα/ Κόκε, Ερνάντεθ, Γκοντίν

Κόκκινες: Κόκε

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρούλι, Θαλντούα(68’ Χουάνμι),Γιορέντε, Νάβας, Ερνάντεζ, Θουμπέλντια, Ογιαρθάμπαλ, Μερινο, Θουρουτούθα, Σάντρο, Χοσέ (27’ Μποτίστα)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομπλάκ, Λουίζ(46’Αριας), Γκοντίν, Χιμένες, Χουανφράν, Λεμάρ(58’ Πάρτεϊ), Σαούλ, Ερνάντεθ, Κόκε, Γκριεζμάν, Μοράτα(71’ Κορέα)

Έιμπαρ – Θέλτα 1-0

Η Έιμπαρ υποδέχτηκε την Θέλτα και επικράτησε με 1-0 των φιλοξενούμενων. Ο Ένριχ λίγο πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας στο 87’ κατάφερε να βρει δίχτυα και να πάρει το τρίποντο της νίκης. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 34 βαθμούς έναντι της Θέλτα που παρέμεινε στους 25.

Μπέτις – Χετάφε 1-2

Στο δεύτερο ματς που διεξήχθη νωρίτερα η Χετάφε καθάρισε την αναμέτρηση νωρίς, αφού μόλις το 20’ ο Καμπρέρα πέτυχε το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους και στο 44’ ο Μάτα διαμόρφωσε το 0-2. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 75’ ο Χοακίν Σάντσεθ μείωσε για τους γηπεδούχους χωρίς να καταφέρει να αλλάξει κάτι για το τελικό 1-2.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ