”Έμφραγμα” στο 95′ και αποκλεισμός του Ατρομήτου

Ο Ατρόμητος δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ντιναμό Μπρεστ καθώς έφερε ισοπαλία 1-1, που σε συνδυασμό με την ήττα 4-3 αποχαιρέτησε την Ευρώπη, από τον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα, οι Λευκορώσοι πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης ακριβώς στη λήξη του ματς. Στο 95’ ο Νεχάιτσικ καταδίκασε τους Περιστεριώτες, ενώ νωρίτερα, στο 79’ ο Γιώργος Μανούσος πέτυχε με εντυπωσιακό σουτ το 1-0.

Έτσι, στον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, η Ντιναμό Μπρεστ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού που απέκλεισε με τη σειρά του τη Ζελέζνιτσαρ.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά, έχοντας την κατοχή και δημιουργώντας ευκαιρίες, κυρίως με τα στημένα του Ούμπιδες.

Η Μπρεστ με τη σειρά της, προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις, ενώ είχε ξεκάθαρα αμυντικό προσανατολισμό και κύριο στόχο να χαλάσει το παιχνίδι των Περιστεριωτών.

Η πιο μεγάλη στιγμή ήταν στο 22’ μετά από σέντρα του Ούμπιδες, ο Κουλούρης έπιασε κεφαλιά που κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ.

Στο 28’ ο Χομπλένκο βρέθηκε σε καλή θέση από τα πλάγια, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Μίρκοβιτς.

Στο 74’ ο Κουλούρης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως ο ισραηλινός διαιτητής το ακύρωσε.

Στο 75’ ο Ντάμιρ Κάναντι άλλαξε το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-4-2 βγάζοντας τον Σάκιτς και ρίχνοντας στη μάχη τον Μανούσο.

Μια επιλογή που τον δικαίωσε απόλυτα. Στο 79’ ο Γιώργος Μανούσος έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία της εστίας της Μπρεστ για το 1-0.

Οι Λευκορώσοι προσπάθησαν να πιέσουν, όμως ένα καλό σουτ που έκαναν στο 84’ αποκρούστηκε αρχικά από τους αμυντικούς και στη συνέχεια από τον Μίρκοβιτς.

Και τελικά στο 95’ (στο τελευταίο δευτερόλεπτο, καθώς αμέσως ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη), ο Νεχάιτσικ έστειλε τη Μπρεστ στην επόμενη φάση και τον Ατρόμητο πίσω στις εγχώριες διοργανώσεις.

Κόκκινες: Μούγιακιτς (2η κίτρινη στο 63’, ενώ είχε αντικατασταθεί)

Ατρόμητος (Ντάμιρ Κάναντι): Μίκοβιτς, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας Μάντσον, Σάκιτς (75’ Μανούσος), Ούμπιδες, Μούγιακιτς (60’ Βασιλακάκης), Κωτσόπουλος (60’ Ενσικουλού), Κουλούρης

Ντιναμό Μπρεστ (Σιαρχέι Κάβαλτσιουκ): Γκούτορ, Βερετίλο, Βίτους, Κάργας, Φιλίποβιτς (82’ Μπαμπάβο), Γιούζεπτσιουκ, Σαβίτσκι, Οστσκιούκβου, Νόγιοκ, Χομπλένκο (68’ Νεχάιτσικ), Φαμέγιε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ