«Έχασε την μπάλα» η Λαμία

Ηττήθηκε με 0-2 η ομάδα της Λαμίας από τον Παναιτωλικό στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ. Σκόρερ για την ομάδα του Αγρινίου ήταν οι Μπαρμπόσα και Μπαΐροβιτς.

Οι Αγριωνιώτες έβαλαν τέλος στο σερί των τεσσάρων εντός έδρας νικών που μετρούσε η Λαμία, περνώντας νικηφόρα και επιστρέφοντας στις νίκες ύστερα από πέντε παιχνίδια.

Η ομάδα του Δέλλα έφτασε τον Άρη στην έκτη θέση (με παιχνίδι περισσότερο), σκόραρε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τους Γουίλιαν στο 25ο και Μπαΐροβιτς στο 71ο λεπτό.

O αγώνας:

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Παναιτωλικός μπήκε πολύ δυναμικά στο γήπεδο. 

Πολύ καλή ευκαιρία για την ομάδα της Λαμίας στο 14ο λεπτό του αγώνα, αλλά ο Αντέτζο υποδείχθηκε οφσάιντ.

Ο Γουίλιαμ μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, αλλά ο αμυντικός της Λαμίας πρόλαβε την μπάλα.

Ο Παναιτωλικός πίεζε πάρα πολύ και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας των Φθιωτών και ο Μπαΐροβιτς στο 25ο λεπτό άφησε την μπάλα στον Γουίλιαμ που με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Ο Μιχάι σε προσπάθειά του να διώξει την μπάλα έπεσε και έδιωξε με το χέρι , ο διαιτητής το θεωρήσε ακούσιο, αλλά οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονταν για πέναλτι.

Πίεζε η Λαμία στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και ήθελε το γκολ, αλλά έφυγε ηττημένη προς τα αποδυτήρια. 

Ψάχνωντας από τα πρώτα λεπτά της επανάληψης το γκολ, η Λαμία προσπάθησε να ισοφαρίσει με τον Μπαράλες που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού, αλλά υποδείχθηκε οφσάιντ. 

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, «σφράγισαν» οριστικά το παιχνίδι στο 71΄, όταν ο Γουίλιαν έβγαλε τον Μπαΐροβιτς στην περιοχή, κι εκείνος τελείωσε υποδειγματικά τη φάση για το 0-2. Παρθενικό γκολ για τον Μπαΐροβιτς με την φανέλα του Παναιτωλικού.

Στις καθυστερήσεις ο Επστάιν έκανε ένα δυνατό σουτ που πέρασε αρκετά αουτ και η ομάδα της Λαμίας δεν κατάφερε να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσοκάνης, Μπαΐροβιτς, Μπαρμπόσα, Βάντερσον

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος,Αντέτζο, Πλιάτσικας,Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος(60’ Πίτι), Τομάς(83’ Σκόνδρας), Δημούτσος, Βάντερσον, Μπουλούλης(70’ Επστάιν)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης(62’ Γιαννακόπουλος), Μιχάι, Τσιγγάρας, Τσοκάνης, Λιάβας, Μπαρμπόσα, Λουσέρο, Άργκους, Ντίαζ, Μπαΐροβιτς(74’ Μάλλης), Γκούγκα(82’ Αμαράλ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ