Ήθελε τον Άγγελο της

Σημάδια ζωής έδειξε η Εθνική Ελλάδος η οποία νίκησε με 1-0 τη Φινλανδία για το Nations League, στο ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη στον «γαλανόλευκο» πάγκο.

Οι Έλληνες διεθνείς ήταν καλύτεροι σε σχέση με τα προηγούμενα, είχαν την κατοχή της μπάλα, έκαναν κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα που θα τους έβαζε, ξανά, στο παιχνίδι τη πρόκρισης, έτσι ώστε να ισοφάριζαν την ήττα μέσα στο Τάμπερε από τους Φινλανδούς.

Ο αγώνας:

Η Εθνική ήταν αυτή που κυριάρχησε στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, αφού είχε την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και κάνοντας και μια καλή στιγμή με τον Μήτρογλου.

Το γκολ δεν άρχισε να έρθει, στο 25’ ο Τοροσίδης έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα, ο Πέλκας έπιασε την κεφαλιά, ο Χραντέτσκι έδιωξε, αλλά δυστυχώς γι’ αυτόν πάνω στον Χρατσέτσκι ο οποίος έστειλε  τη μπάλα στα δίχτυα της Φινλανδίας.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν κατευθείαν με τον Πούκι στο 30’, αλλά το σουτ του από το πέναλτι κατέληξε άουτ. Στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι Φινλανδοί ανέβαζαν σιγά – σιγά στροφές, αλλά χωρίς να καταφέρουν να αλλάξουν κάτι στο αποτέλεσμα.

Με φόρα μπήκαν και στο δεύτερο και στα πρώτα έκαναν μια μεγάλη στιγμή με τον Τουόμινεν, που βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο, αλλά αστόχησε. Στη συνέχεια οι παίκτες τους Άγγελου Αναστασιάδη ανέβασαν στροφές, είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά κατά κύριο λόγο στο σημείο του κέντρου, χωρίς όμως να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Χρατσέτσκι.

Στο 81’ έκανε μια καλή στιγμή η Εθνική, αλλά η κεφαλιά του Κουλούρη ήταν αδύναμη και κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα της Φινλανδίας.

Σκόρερ: 25’ αυτ. Γκράνλουντ

Κίτρινες: 47’ Γκράνλουντ

ΕΛΛΑΔΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς (28’ Σιόβας), Κούτρης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Φορτούνης, Πέλκας (84’ Μπακασέτας), Μήτρογλου (69’ Κουλούρης

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Μάρκου Κάνερβα): Χραντέσκι, Γκράνλουντ, Τόιβιο, Αραγιούρι, Ουρόνεν, Λουντ, Καμάρα, Κάουκο, Σοΐρι (74’ Γιένσεν), Τουόμινεν (83’ Πίρινεν), Πούκι (90+3’ Λαμ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ