Ήττα από τους ηττημένους του Κομπότη

Την τρίτη εντός έδρας ήττα της γνώρισε το βράδυ της Πέμπτης η Xanthi FC με 0-1 από τον Άρη, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 15ηςαγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League «Σουρωτή».

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς παρέμεινε στους 24 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα, αφού ο Άρης με το γκολ του Γκαρσία στο 37ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 0-1 και ανέβηκε στην 6η θέση με 26β.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, φρόντισε όμως αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ, πρώτον να αμυνθεί σωστά, δεύτερον βγαίνει όμορφα στην αντεπίθεση και τρίτον να κάνει με επιτυχημένο τρόπο καθυστερήσεις. Στην επανάληψη είχαν και μερικές ακόμα σημαντικές ευκαιρίες καλύτερη των οποίων ήταν το δοκάρι του Μαρτίνες στο 82′. 

Στα ευχάριστα της αναμέτρησης είναι η εντελώς αντικειμενική περιγραφή του αγώνα από την ΕΡΤ, μέσω της οποίας μάθαμε όλα τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Για την γηπεδούχο ομάδα πληροφορηθήκαμε μόνο ότι έχει έδρα την πόλη της Ξάνθης.

Διαιτητής: Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου), Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Σπυρίδων Ζαμπάλας (Ηπείρου)

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίφκοβιτς, Μπαριέντος, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Σάρπονγκ (63′ Μπρίτο), Καμαρά (76′ Μελιόπουλος), Κοβάτσεβιτς, Καντά (56′ Γέντρισεκ), Κάστρο, Σιλά, Κασάδο.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Δεληζήσης, Μπάσα, Ντιγκινί, Λάρσον (65′ Μαρτίνες), Γκαρσία, Διαμαντόπουλος (79′ Βαλεριάνος), Σιώπης, Κόρχουτ (83′ Ματίγια), Ρόουζ.

Γκολ: 37′ Γκαρσία

Κίτρινες: 19′ Σιλά, 38′ Καμαρά, 73′ Μπαξεβανίδης, 94′ Ζίβκοβιτς/32′ Μπάσα, 40′ Διαμαντόπουλος,  62′ Γκαρσία, 65′ Δεληζήσης, 86′ Τζανακάκης, 92′ Κουέστα, 94′ Μαρτίνες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ