Απώλεσε (και πάλι) βαθμούς στο Λονδίνο η Λίβερπουλ

Ακόμη μία απώλεια βαθμών για τους “κόκκινους” του Γιούργκεν Κλοπ, αυτή την φορά στο Νιουχαμ του Ανατολικού Λονδίνου και πιο συγκεκριμένα στο Άπτον Παρκ απέναντι στην Γουέστ Χαμ με σκορ 1-1.

Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο στραβοπάτημα της Λίβερπουλ και το τρίτο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές για το πρωτάθλημα και μάλιστα αυτή την φορά απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται στην δωδέκατη θέση με 32 βαθμούς και αρκετά “πληγωμένο” μιας και παρατάχθηκε χωρίς οκτώ(!) ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές της!

Το σκορ άνοιξε στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σάντιο Μάνε με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από σέντρα του δεξιού οπισθοφύλακα, Τζέιμς Μίλνερ με τον Λονδρέζους να φτάνουν στην ισοφάριση μόλις έξι λεπτά αργότερα σε μία στατική φάση.

Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν με “κομπίνα“(προφανώς δουλεμένη στην προπόνηση) βγάζοντας έτσι μόνο του τον Αντόνιο σε πλάγια θέση απέναντι από τον Άλισον αφήνοντας έτσι τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα στήλη άλατος όπου φέρει ευθύνη μιας και θα μπορούσε να είχε αντιδράσει καλύτερα αφού έβλεπε την πορεία της μπάλας (θύμισε Ορέστη Καρνέζη στο γκολ της Κόστα Ρίκα).

Αυτές οι απώλειες βαθμών της Λίβερπουλ δίνουν την δυνατότητα όχι μόνο στην Σίτι να διατηρεί ελπίδες την κατάκτηση του τίτλου, μιας πλέον εχει “ψαλιδιστεί” η διαφορά στους τρεις βαθμούς, αλλά και στην Τότεναμ που βρίσκεται μόλις στο -5 από την κορυφή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ