Α1 Γυναικών: Ντέρμπι στην Πυλαία, στη Δάφνη ο Ολυμπιακός

Πολύ σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού της 14ης στροφής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών του μπάσκετ. Το πρωτάθλημα αρχίζει να μπαίνει προς την τελική του ευθεία και κάθε αγωνιστική το ενδιαφέρον αναμένεται να είναι έντονο.

Από τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής ξεχωρίζει αυτή στο κλειστό της Πυλαίας  μεταξύ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ και των Εσπερίδων. Ο ΠΑΟΚ θέλει την νίκη ώστε να παραμείνει μόνος στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ και οι Εσπερίδες θέλουν την νίκη και το +8 ώστε να προσπεράσουν το “Δικέφαλο” και να αποκτήσουν αβαντάζ εν όψει συνέχειας.

Στο Μπραχάμι ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Οι “Ερυθρόλευκες” μετά την νίκη τους επί της Καρόλο για την ευρωλίγκα θέλουν να προσθέσουν ακόμα μία νίκη και να συνεχίσουν μόνες και αήττητες την πορεία τους προς ένα ακόμα πρωτάθλημα. Από την άλλη οι γηπεδούχες του κόουτς Μπουμπούς θα προσπαθήσουν για ο,τι καλύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο Μοσχάτο η Ελευθερία υποδέχεται τον Σπόρτιγκ και θέλει την νίκη ώστε να αναρριχηθεί ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία αλλά και να έχει την ομάδα του κόουτς Σόφτση στο 2-0. Από την άλλη ο Σπόρτιγκ θέλει την νίκη ‘ώστε να πιάσει στους 20 βαθμούς Ελευθερία και Πρωτέα.

Τέλος στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις ο Αθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό της Εργάνης τον Πανιώνιο, ενώ στο “Ιβανώφειο” ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τα Καλύβια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου

Αγ. Δημητρίου (Π) 16.45 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Ολυμπιακός Παυλόπουλος-Γαρινή (Παλάτος)

ΠΑΟΚ 13.00 ΠΑΟΚ-Εσπερίδες Παπαγεωργίου-Εκίζογλου (Μήτσιου)

Μοσχάτου 13.00 Ελευθερία Μοσχάτου-Σπόρτιγκ Αργυρούδης-Τηγάνης (Μπεσκάκη)

Δ. Καλτσάς 13.30 Αθηναϊκός-Πανιώνιος Τσάτσης-Πλιάκας (Φαλούκας)

Ιβανώφειο 15.00 Ηρακλής-Καλύβια Δημάδης-Παπανικολάου Γ. (Αστρεινίδης)

Η Βαθμολογία

1.Ολυμπιακός 26
2.ΠΑΟΚ 23
3.Νίκη Λευκάδας 22
4.Εσπερίδες 21
6. Δάφνη Αγ.Δημ. 20
5. Καλύβια 20
8. Πρωτέας Βούλας 20
7.Ελευθερία Μοσχ. 19
9. Πανιώνιος 19
10. Σπόρτιγκ 18
11. Αθηναϊκός 15
12. Ηρακλής 14

*Νίκη Λευκάδας και Πρωτέας Βούλας έχουν από ένα παιχνίδι περισσότερο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ