Α1 Γυναικών: Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό καθώς στο κλειστό της Λεωφόρου οι “πράσινες” ήταν σαρωτικές απέναντι στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν με 91-57 για την 12η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Αυτό ήταν το 8ο φετινό ροζ φύλλο για τις κοπέλες της Ελένη Καπογιάννη που έδειξαν με την απόδοση τους ότι ξεπέρασαν την ήττα τους από τον Ολυμπιακό,ενώ η μεγάλη σε έκταση νίκη της ομάδας εξουδετέρωσε και την ήττα από τον “Δικέφαλο” στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Στις εξέδρες για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση βρέθηκε η γνωστή Λευκορώσιδα σέντερ με πολύχρονη θητεία στο WNBA Αλένα Λεουτσάνκα χωρίς όμως η παρουσία της να συνδέεται με πιθανή συνεργασία με το “τριφύλλι”.

Σύμμαχος της ομάδας ήταν για μία ακόμα φορά ο κόσμος ο οποίος βρέθηκε και πάλι στις εξέδρες του “Π. Γιαννακόπουλου” δίνοντας την απαιτούμενη ώθηση για να φτάσει η ομάδα στην νίκη.

Σημείο κλειδί της αναμέτρησης η δεύτερη περίοδος όταν ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει διαφορά 20 πόντων βάζοντας τις βάσεις για την νίκη

Πρώτη σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν η Μακέι με 19 πόντους και την ακολούθησαν οι Ρίντ με 17 και Καλαμπάκου με 16. Από τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ Καρλάφτη και Κωτούλα είχαν από 16 πόντους.

Οι “πράσινες” πήραν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν με 20-14 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός και βγάζοντας ενέργεια τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση προηγήθηκε με +20(45-25) στο φινάλε του ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το μοτίβο του αγώνα δεν άλλαξε με τον Παναθηναϊκό να ανοίγει περισσότερο την ψαλίδα της διαφοράς(69-40 στο 30ο λεπτό).

Τέλος στην 4η περίοδο με τα πάντα να έχουν κριθεί ο Παναθηναϊκός έκανε συντήρηση δυνάμεων με το τελικό 91-57 να σφραγίζει την αναμέτρηση.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 91-57
Διαιτητές: Διαμαντής-Αναστόπουλος Αντ.-Ρίζος
Δεκάλεπτα: 20-14, 45-25, 69-40, 91-57

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 17, Μαυράκη, Μούλη 9, Καλαμπάκου 16(4), Καρακασίδου 6(2), Πολίτη, Διελα 9(1), Μακέι 19(4), Κούκη 2, Τάνσταλ 13.

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Χατζηδάκη, Καρλάφτη 16(4), Λύμουρα 4, Κωτούλα 16, Σύρρα, Σοφιανάκου, Ταρπάγκου 10, Κουμαντσιώτου, Καρακούλα 2, Τζέλου, Μούλιγκαν 9.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ