Α2 Γυναικών: Συνεχίζει στον Πρωτέα η Κολλάτου

Η Ευγενία Κολλάτου θα ηγηθεί της προσπάθειας του Πρωτέα Βούλας για επιστροφή στην Α1 καθώς η αρχηγός της ομάδας ανανέωσε το συμβόλαιο της με το σύλλογο.

Η νεαρή παίκτρια μπορεί να αποτέλεσε μέρος της σκέψης ορισμένων ομάδων της Α1 ωστόσο εκείνη προτίμησε τη θαλπωρή του Πρωτέα καθώς το κίνητρο να επαναφέρει το σύλλογο στην μεγάλη κατηγορία ήταν πολύ μεγάλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«O AEO Πρωτέας Βούλας βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή της Ευγενίας Κολλάτου στην ομάδα».

Μετά την ανακοίνωση ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Βασιλειάδης δήλωσε τα εξής: «Η Ευγενία είναι κλειδί για την ομάδα μας. Σαν πραγματική αρχηγός που είναι, παρά τις πολλές δελεαστικές προτάσεις που είχε από ομάδες της Α1, έδωσε με την παραμονή της το σύνθημα για την επάνοδο του Πρωτέα εκεί που ανήκει. Στην Α1.»

Η Ευγενία Κολλάτου, από την πλευρά της, επεσήμανε: «Είμαι αρχηγός στον Πρωτέα τα δύο τελευταία χρόνια. Δεν θα μπορούσα να εγκαταλείψω την ομάδα μου και να προδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Καλώ και τις άλλες συμπαίκτριές μου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ανεβάσουμε τον Πρωτέα στην Α1».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ