Βήμα παραμονής για ΑΕΛ… με συμβολή Παπαπέτρου

Με ολική ανατροπή στο σκορ αλλά και ολέθρια σφάλματα του διαιτητή Παπαπέτρου εις βάρος του Αστέρα, η Λάρισα πήρε μια σημαντική νίκη με 2-1 κι έτσι έκανε ένα σημαντικό βήμα ως προς την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία ξεφεύγοντας στο +3 από τον σημερινό του αντίπαλο.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου παρατάχθηκε έχοντας αρκετές απουσίες ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών εν αντιθέσει με την γηπεδούχο ομάδα η οποία είχε όλα τα “όπλα στην φαρέτρα” της.

Το σκορ άνοιξαν οι Αρκάδες στο 16ο λεπτό με τον Νίκο Καλτσά. Ο Μιχάλης Μανιάς έφυγε στην κόντρα επίθεση όπου νικήθηκε απέναντι από τον Κρίστινσον. Εκεί βρέθηκε ο επερχόμενος εξτρέμ του Αστέρα όπου πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Οι “βυσσινί” έφτασαν στην ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φατιόν στο 31‘. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Παπαπέτρου, λανθασμένα υπέδειξε την λευκή βούλα καθώς δεν υπήρχε καμία παράβαση του Μουνάφο πάνω στον Κούνιτς.

Η ολική ανατροπή του σκορ ήρθε στο 69ο λεπτό. Ο Μόρας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα της εστίας του Αθανασιάδη.

Δύο λεπτά αργότερα ο διαιτητής Παπαπέτρου υπέπεσε σε ένα ακόμη ολέθριο σφάλμα. Ο Μπέρτος κράτησε παραπάνω από το επιτρεπτό όριο τον Μανιά με τον Έλληνα διαιτητή να δείχνει πως συνεχίζεται το παιχνίδι.

Παρά την συνεχόμενη πίεση στα καρέ των γηπεδούχων, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 

Α.Ε.Λ. (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς(71′ Γιακιμόφσκι), Σικάβκα, Μόρας, Ακόστα(45′ Σετσέροβιτς), Μπέρτος, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Γκοΐκοβιτς, Φατιόν(90′ Γκόλιας).

 

Αστέρας Τρίπολης(Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Βλάχος(78′ Αραβίδης), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ορτέγκα(84′ Τασουλής), Μπελόκ(74′ Ρόλε), Μουνάφο, Βαλιέντε, Καλτσάς, Μανιάς.

Κίτρινες κάρτες: Φατιόν(33′), Σετσέροβιτς(57′)/Καλτσάς(47′), Μπελόκ(52′), Πασαλίδης(90’+1).

Κόκκινες κάρτες: -/-

Γήπεδο: AEL FC ARENA

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ