Βλέπει Μπούρκι η Τσέλσι, υπό προϋποθέσεις οι Τέγιες και Χάβερτζ

Η Τσέλσι έχει βάλει στον στόχο τον Ελβετό τερματοφύλακα της Ντόρτμουντ , Ρόμαν Μπούρκι, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.
Οι Λονδρέζοι βλέπουν στο πρόσωπο του Μπούρκι μια καλή αλλαγή του Κεπα. Ο Μπούρκι κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια και οι μπλε σκοπεύουν να κάνουν την κίνηση άμα η περίπτωση του Ονανα μείνει στάσιμη.

Όσον αφορά τον Τέγιες αναμένεται μάχη ανάμεσα σε Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν
Οι Άγγλοι θέλουν να κλέψουν τον Βραζιλιάνο μπακ. Όμως ο ίδιος ο παίκτης προτιμά την Παρί. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Τώρα ενα δημοσιεύμα της Sun έπλεξε τα ονόματα των Γκριεζμαν με τον Χαβερτζ να βρίσκονται στις λίστες των Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν. Αλλά η μονομαχία των δύο συλλόγων να επικεντρώνεται στον Γκριεζμάν. Η Μπαρτσελόνα θέλει να πουλήσει τον Γάλλο και οι Λονδρέζοι με τους Παριζιάνους φαίνεται να έχουν φτάσει πιο κοντά σε εκείνον. Η Τσέλσι είχε ξανάενδιαφερθει για τον Γάλλο το καλοκαίρι του 2014 αλλά και του 15, όμως ο Γκριεζμαν δεν τους επέλεξε.

Η Λεβερκουζεν ανακοίνωσε ότι πουλάει τον Χαβερτζ μόνο με πρόταση άνω των 80 εκατομμυρίων. Η Τσέλσι με άλλες 5 μεγάλες ομάδες έχουν τον Γερμανό στην λίστα τους,με τον Λαμπαρντ να σκέφτεται πάρα πολύ την περίπτωση του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ