Γιώργος Σίμος: «Η ομάδα μας έκανε δυνατή προσπάθεια»

Στην 3η αγωνιστική των play offs της Superleague 1, ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στις αρχές του δεύτερου μέρους με τον Νέιρα.

Παρ’όλα αυτά, ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, φαίνηκε ικανοποιημένος με τους παίκτες του μετά την λήξη του αγώνα. Επισήμανε την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του, παρά την δύσκολη περίοδο που επικρατεί.

Όσα δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Νομίζω έγινε ένας καλός αγώνας, η ομάδα μας έκανε μια δυνατή προσπάθεια. Αυτοί οι αγώνες θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε την προσωπικότητα μας. Αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια των παικτών μας. Υπάρχουν πέντε αγώνες, είναι λίγο δύσκολη η περίοδος που διανύουμε, θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη εικόνα που μπορούμε, να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε και πάνω απ’ όλα να είναι όλοι οι παίκτες μας υγιείς. Θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στον Μίσιτς, να είναι γερός και να επιστρέψει γρήγορα στο γήπεδο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ