Διπλό κόντρα στη Μπέτις η Βαλένθια

Σημαντική νίκη επί της Μπέτις πήρε η Βαλένθια με 2-1, ενώ η Βιγιαρεάλ νίκησε με 2-1 τη Λεγανές, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της La Liga.

ΜπέτιςΒαλένθια

Νικήτρια αναδείχθηκε η Βαλένθια κόντρα στη Μπέτις με 2-1, στην έδρα της δεύτερης.

Η Βαλένθια βρίσκεται στην πέμπτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος με 52 βαθμούς, όντας ισόβαθμες με την έκτη Σεβίλλη, ενώ η Μπέτις παραμένει ένατη με 43 βαθμούς.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν αναμφίβολα ο Γκονσάλο Γκουέδες, που πέτυχε τα δυο γκολ για τις «νυχτερίδες» και τους χάρισε τη νίκη. Ο Λο Σέλσο μείωσε, αλλά δεν άλλαξε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Γκουέδες στο 45ο λεπτό, μετά από πάσα του Ροντρίγκο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, στο 49’ ο 22χρονος μέσος σκόραρε ξανά, έπειτα από σέντρα του Παρέχο και έκανε το 2-0 για την ομάδα του Μαρθελίνο

Ο Λο Σέλσο στο 78’ με εύστοχο πέναλτι μείωσε για τους γηπεδούχους σε 1-2, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η Βαλένθια έμεινε να αγωνίζεται με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Ροντρίγκο στο 82ο λεπτό, αλλά αυτό δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Γκουαρδάδο, Φιρπο, Φεντάλ, Ροντρίγκο, Λο Σέλσο

Κόκκινες: Ροντρίγκο

Μπέτις: Λόπεθ, Μαντί (58’ Μορον), Μπάρτρα, Φεντάλ, Φιρπο, Γκουαρδάδο, Χοακίν, Λο Σέλσο, Καπτούμ (75’ Λαϊνές Λέιβα), Τέγιο, Χεσέ (69’ Λεον)

Βαλένθια: Νέτο, Βας, Γκαράι, Παουλίστα, Γκαγιά, Σολέρ, Παρέχο, Κοκλέν, Τσερίσεφ (34’ Ροντρίγκο), Γκουέδες (77’ Γκαμεϊρό), Μίνα (69’ Λάτο)

ΒιγιαρεάλΛεγανές

Νωρίτερα η Βιγιαρεάλ επικράτησε απέναντι στη Λεγανές με 2-1.

Με τη νίκη της η Βιγιαρεάλ ανέβηκε στην 14η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος με 36 βαθμούς, ενώ η Λεγανές βρίσκεται στη 12η θέση με 41 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ στο 64’ με τον Μπάκα. Ο Εκαμπί στο 80ο λεπτό έκανε το 2-0 για τη Βιγιαρεάλ.

Εφτά λεπτά αργότερα, ο Ελ Ζαρ με εύστοχο πέναλτι μείωσε σε 2-1, αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει η ομάδα του ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ