Εδώ κρίνονται όλα!

Μία αναμέτρηση η ζωή μου-ο θάνατος σου. ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης τίθονται αντιμέτωποι σήμερα στην πόλη της Ηπείρου για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σούπερλιγκ Σουρωτή.

Ο ΠΑΣ βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από τους Αρκάδες και παίζει για το μοναδικό αποτέλεσμα της νίκης, έτσι ώστε να τους ξεπεράσει και να ξεφύγει μετά από καιρό από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Γιώργος Παράσχος θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο πολύτιμων ενδεκαδάτων ποδοσφαιριστών του, του Νίκου Καλτσά καθώς και του Γιώργου Κυριακόπουλου.

Από την άλλη, Ο Γιάννης Πετράκης δεν ανακοίνωσε την αποστολή, όπως συνηθίζει να κάνει, ωστόσο δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον τιμωρημένο Τζημόπουλο και τους τραυματίες Ευαγγέλου και Λίλα, ενώ εξέτισαν την ποινή τους οι Κάστρο και Κάργας.

Η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βλάχος, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ, Τασουλής, Βαλιέντε, Μπελόκ, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Φερνάντεθ, Σάλας, Μανιάς, Δουβίκας, Αραβίδης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ