Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Νικητής αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Παναιτωλικό με 3-1 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι πράσινοι έφτασαν τους 40 βαθμούς και παραμένουν στην 4η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, πίσω από την ΑΕΚ. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην προτελευταία θέση με μόλις 14 βαθμούς.

Στην αρχική εντεκάδα του Γιώργου Δώνη υπήρχαν εννέα Έλληνες. Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο νεαρός Βαγιαννίδης, και λίγο αργότερα ο Ζαχίντ πέτυχε το 2-0. Το 3-0 για το Τριφύλλι το έκανε με πέναλτι ο Μακέντα και το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο τέλος με τον Ντάουντα.

Ο αγώνας

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Δώνης έμεινε με δυο αλλαγές, αφού ο Νούνες πήρε την θέση του Κολοβέτσιου, που τραυματίστηκε.

Στο 23ο λεπτό ο Βαγιαννίδης, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Με κεφαλιά προσπάθησε ο Κουρμπέλης στο 32’ να κάνει το 2-0, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Ζαχίντ στο 42’ με εντυπωσιακό σουτ, σκόραρε και πέτυχε το 2-0 για τους πράσινους.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, στο 47ο λεπτό ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι, όταν ο Μαλής έπεσε άσχημα στον Χατζηγιοβάνη. Ο Μακέντα από την άσπρη βούλα νίκησε τον Φερνάντεθ και έκανε το 3-0.

Στο 57’ ο Μουνιέ σούταρε, αλλά ο Χατζηθεοδωρίδης μπλόκαρε την προσπάθεια του. Οχτώ λεπτά αργότερα ο Ντάουντα σούταρε, αλλά εμπόδισε ο Διούδης.

Ο Μακέντα στο 81’ μετά από ωραία συνεργασία με τον Αγιούμπ και τον Ζαχίντ σκόραρε, αλλά ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντάουντα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη και μείωσε στο τελικό 3-1 του αγώνα.

Κίτρινες: Δώνης, Μαλής, Ντάλσιο

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κολοβέτσιος, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Κουρμπέλης (79’ Νατζ), Πούγγουρας, Βαγιαννίδης (60’ Αγιούμπ)

Παναιτωλικός: Φερνάντεθ, Ταχάρ, Ρόσα (72’ Φυτόπουλος), Ντάλσιο, Αλβάρες (59’ Μιμίτο), Μουνιέ (58’ Ντάουντα), Κέβιν, Ντάουντα, Τσιγγάρας, Μαλής, Σιέστεντ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ