Επικράτησε στο ντέρμπι η Σεβίλλη

Στην 13η αγωνιστική της La Liga, η Σεβίλλη πήρε το ντέρμπι, επικρατώντας εκτός έδρας της Μπέτις με 1-2 και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση. Η Χετάφε ήταν ανώτερη στην αναμέτρηση απέναντι στην Οσασούνα, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε για να σκοράρει, με το 0-0 να μένει ως το τέλος.

Μπέτις-Σεβίλλη 1-2

Μπέτις και Σεβίλλη ήρθαν αντιμέτωπες στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν στο τοπικό ντέρμπι, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς μετά την νίκη τους με 1-2.

Οι δύο πλευρές προσπάθησαν να φανούν απειλητικές από τα πρώτα λεπτά, χωρίς επιτυχία. Η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο. Στο 13’, ο Όκαμπος κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά στην περιοχή και νίκησε τον τερματοφύλακα με χαμηλό σουτ κάνοντας το 0-1.

Μετά το γκολ και οι δύο πλευρές ανέβασαν ρυθμό και δημιούργησαν ευκαιρίες προς το αντίπαλο τέρμα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 45’, όταν ο Λόρεν έκανε το απευθείας σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στην κορυφή της εστίας για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν δέκα λεπτά για να ξαναπάρουν τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 55’, ο Μπανέγκα βρήκε ωραία τον ντε Γιόνγκ, ο οποίος δέχτηκε την πάσα στην περιοχή και με απευθείας σουτ σκόραρε για το 1-2. Η Μπέτις έβγαλε αντίδραση και απείλησε μετά την συμπλήρωση μιας ώρας, αλλά στάθηκε άτυχη. Οι στατικές φάσεις δεν βοήθησαν τις ομάδες να απειλήσουν και το 1-2 έμεινε ως το τέλος.

Χετάφε-Οσασούνα 0-0

Στο Κολιζέουμ Αλφόνσο Πέρεθ, η Χετάφε υποδέχτηκε την Οσασούνα, αλλά δεν υπήρξε νικητής, με το 0-0 να μένει ως το τέλος.

Η Χετάφε ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση δημιουργώντας ευκαιρίες από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο δεύτερο λεπτό με το σουτ του Άνχελ να περνά λίγο έξω, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης πήρε την πάσα ακριβείας και έκανε το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν για την Χετάφε, αλλά το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Και στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έδειξαν την διάθεσή τους για γκολ, σημειώνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Η Οσασούνα δεν εκμεταλλεύτηκε τις στατικές φάσεις που κέρδισε για να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια ευκαιρία να πάρουν την νίκη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε και κράτησε το 0-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ