Επιστρέφει ο Καμαρά, ίσως και ο Ομάρ με Άρη

Στο παρελθόν ανήκει για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού στόχος της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς είναι το απόλυτο στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Επόμενος αντίπαλος για τους Πειραιώτες ο Άρης, τον οποίο υποδέχονται την Κυριακή το απόγευμα (19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πρόκειται ίσως για την πλέον φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, η οποία με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της έχει καταφέρει να μπει στην πεντάδα και στο 2019 έχει χάσει μόνο από τον Λεβαδειακό (έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα) και το Σάββατο επικράτησε εύκολα της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το έργο των «ερυθρολεύκων» μόνο εύκολο δεν είναι και πρέπει να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους τις τελευταίες εβδομάδες, αφού έχουν χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Μαντί Καμαρά, ενώ στις προσεχείς προπονήσεις θα φανεί η ετοιμότητα του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Μαρτίνς θα πάει σε… αλχημείες όπως έχει συμβεί το προηγούμενο διάστημα με τους Κούτρη, Μεριά ή Ανδρούτσο που έπαιξε ως δεξί μπακ.

Όσον αφορά τώρα τον Κώστα Φορτούνη, δέχθηκε ένα πάτημα από αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στη συνέχεια και είχε ενοχλήσεις χαμηλά στο πόδι. Η κατάσταση του διεθνούς μεσοεπιθετικού δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί σήμερα θα φανεί το πρόβλημά του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ