Επιστροφή στις νίκες για τον Λεβαδειακό

Λεβαδειακός και Παναιτωλικός διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με 1-0.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Τσαμπούρης με πέναλτι στο 54΄ σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Λεβαδειακός έφθασε τους 16 βαθμούς και βρίσκεται στην 15η θέση, ενώ ο Παναιτωλικός είναι 7ος με 27β. 

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στην αντίπαλη εστία, χωρίς επιτυχία. Οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες και δεν κατάφεραν να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους, ώστε να απειλήσουν. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 να παραμένει.

Στο δεύτερο μέρος, οι Βοιωτοί χρειάστηκαν λιγοτερο από δέκα λεπτά για να ανοίξουν το σκορ. Η ομάδα της Λιβαδειάς κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ευστοχα ο Τσαμπούρης στο 54′, για το 1-0.

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να αντιδράσει στο γκολ, καθώς δεν βρήκε τον χώρο για να δημιουργήσει ευκαιρίες. Παρά τις αλλαγές, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αποφασίσουν και ο Λεβαδειακός πήρε την νίκη.

Κίτρινες: 16′ Τσόκανης, 47’ Άργκους

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Ντιόγκο, Ρεχβιασβίλι, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Κον2, Νανγκίς, Σαβαντογκό (Μελέγκ 79′), Σταογιεβιτς (Μητρόπουλος 90+2′), Μαρκόφσκι (Ιωαννίδης 89′)

Παναιτωλικός: Γιανακόουλος, Λιάβας (Αμαράλ 46′), Άργκους, Λουτσέρο, Τσόκανης, Ουίλιαμ, Μιχάι, Γκούγκα, Μπάχροβιτς, Τσιγκαράς (Μάζουρεκ 72′), Μοράρ (Μάνα 45′)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ