Η Κοσοβάρε Ασλάνι η πρώτη μεταγραφή στην ιστορία της γυναικείας Ρεάλ Μαδρίτης

H Σουηδέζα Κοσοβάρε Ασλάνι είναι η πρώτη μεταγραφή στην ιστορία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η 29χρονη μεσοεπιθετικός, πέτυχε τρία γκολ και είχε μια ασίστ στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών που διεξήχθη στα γήπεδα της Γαλλίας. Ένα εξ αυτών μάλιστα, το πέτυχε στον μικρό τελικό, βοηθώντας τη χώρα της να κατακτήσει την 3η θέση.

Η Ασλάνι, η οποία όπως δηλώνει το μικρό της όνομα, έχει καταβολές από το Κόσοβο, έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής πολύ σημαντική καριέρα, με τις φανέλες μεταξύ άλλων της Λίνκεπινγκ, της Παρί Σεν Ζερμέν, της Μάντσεστερ Σίτι και φυσικά της Εθνικής Σουηδίας, με την οποία μετρά ένα αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και το χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο μουντιάλ.

Ενδεικτικό του πείσματός της, είναι το γεγονός ότι στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Ολλανδία, τραυματίστηκε στον αυχένα αποχωρώντας με φορείο, αλλά παρόλα αυτά, έπαιξε ως βασική στο μικρό τελικό και σκόραρε.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ρεάλ Μαδρίτης θα δημιουργηθεί έπειτα και από την ένωση με την Tacon CD, με την παρουσία της ομάδας σε επίπεδο πρωταθλήματος να τοποθετείται καλώς εχόντων των πραγμάτων στο καλοκαίρι του 2020.

Η παίκτρια δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή, θέλω να γράψω ιστορία και να βοηθήσω την ομάδα. Είναι όνειρο να φορέσω τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης που είναι από τις πιο όμορφες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Hala Madrid».

https://www.youtube.com/watch?v=DveZb5sXx3Q

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ