Η Μίλαν βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ντάνι Όλμο

Η Μίλαν βρίσκεται αρκετά κοντά στο να αποκτήσει τον άσο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ντάνι Όλμο, προσφέροντας του 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ύστερα από δύο ανεπιτυχή προσπάθεις στο παρελθόν, οι “ροσονέρι” είναι τελικά αρκετά κοντά στην απόκτηση του Ισπανού καταβάλοντας το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Επειδή το συγκεκριμένο ποσό είναι αρκετά υψηλό οι ιθύνοντες της ομάδας προσπαθούν να πουλήσουν μέσα στις ερχόμενες μέρες έναν εκ των Σούσο, Πίατεκ, Κεσιέ και Πακέτα, έτσι ώστε να μην έχουν πρόβλημα με τα οικονομικά τους.

Η ιταλική ομάδα θέλει οπωσδήποτε να αποκτήσει ένα δεξί εξτρέμ για να εξυπηρετήσει το βασικό πλάνο του Στέφανο Πιόλι. Ο 21χρονος αγωνίζεται πρωτίστως ως επιθετικός μέσος αλλά έχει αρκετές συμμετοχές και ως δεξί η αριστερό εξτρέμ με μεγάλη επιτυχία.

Φέτος ο Ντάνι Όλμο έχει παίξει σε 22 αγώνες στους οποίους έχει σκοράρει 8 γκολ και έχει δώσει 7 ασίστ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ