Ιδιοκτήτης Βίρτους: “Αν υπάρξει κενή θέση στην EuroLeague, τότε είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι”

Η Βίρτους Μπολόνια που αγωνίστηκε φέτος στο EuroCup δεν έχει κρύψει ότι θέλει να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, κάτι που εξέφρασε μέσω επίσημων δηλώσεων των διοικούντων.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μάσιμο Ζανέτι, παραχώρησε συνέντευξη τύπου με αφορμή την απόκτηση του Αγούντου Αμπάς και όταν η συζήτηση πήγε στην EuroLeague και το αν η Βίρτους είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε πιθανή πρόσκληση, απάντησε:

“Αν υπάρξει κενή θέση στην EuroLeague, τότε είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι. Η EuroLeague μας έχει αναφέρει ότι είναι ικανοποιημένη από το προτζεκτ μας”.

Κλείνοντας μάλιστα ο Ζανέτι πέταξε και το καρφί του για την Αρμάνι Μιλάνο: “Η ομάδα με τα περισσότερα λεφτά ήταν αυτή που ήθελε να ακυρωθεί η χρονιά επειδή είχε κακή σεζόν. Αν πούμε ότι μας ενδιαφέρει ένας παίκτης, η Αρμάνι Μιλάνο πάει και πληρώνει να τον πάρει. Ακόμα και του νεαρούς παίκτες που δεν θα παίξουν ποτέ.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ