Ισοπαλία και τώρα όλα στο “Καραϊσκάκη”

Όλα θα κριθούν στο «Καραϊσκάκη». Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την Βικτόρια Πλζεν στο «Ντούσαν Αρένα» της Τσεχίας.

Καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα από τους Πειραιώτες, ειδικά στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιχρόνου.

Πλέον όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της επόμενης Τρίτης στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ.

Το ματς:

Με την ίδια ενδεκάδα που είχε αγωνιστεί κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο είχαν ως κύριο μέλημα την κάλυψη των μετόπισθεν, καθώς η Πλζεν μπήμε με διάθεση να έχει την κατοχή της μπάλας και να πιέσει και έτσι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, έπαιζε με αντεπιθέσεις.

Ωστόσο από το 30’ και μετά, οι Τσέχοι ανέβηκαν και απείλησαν την εστία του Σα, που όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών».

Στο δεύτερο ημίχρονο, αρχικά οι Τσέχοι πίεσαν πολύ, ωστόσο ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το ματς, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει μια φάση που να απειλήσει.

Από τα μισά του δεύτερου ημιχρόνου και μετά, οι Πειραιώτες ανέβηκαν, έκαναν ευκαιρίες, απείλησαν, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Στο 10ο λεπτό, ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πήγε προς τον Αβραάμ, ο οποίος δεν μπόρεσε να σουτάρει όπως θα ήθελε.

Δύο λεπτά μετά, ο Τσιμίκας σέντραρε από αριστερά με στόχο τον Γκερέρο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι δεν πλάσαρε καλά.

Στο 17’ ο Βαλμπουενά έκανε ένα σουτ μετά από πάσα του Ποντένσε, αλλά ήταν άστοχο. Ένα λεπτό μετά οι Τσέχοι «απάντησαν» με τον Καμπάγια που έκανε ένα σουτ, με τον Σα όμως να είναι σε ετοιμότητα.

Στο 22ο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ένιωσε ένα τράβηγμα και αποχώρησε από το παιχνίδι, με τον Ουσεϊνού Μπα να περνά στη θέση του.

Στο 38’ η Πλζεν έκανε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία. Ο Κόπιτς έβγαλε ωραία κάθετη μέσα στην περιοχή για τον Τσερμάκ, το πλασέ του οποίου απέκρουσε με το ένα χέρι εντυπωσιακά ο Σα.

Στο 44’ οι Τσέχοι έκαναν μία ανάλογη ευκαιρία. Ο Πέρνιτσα, μετά από εκτέλεση κόρνερ και ενώ είχε παρεμβληθεί άθελά του ο Γκιλιέρμε, η μπάλα κατέληξε πρώτα στο δοκάρι και μετά στον Σα.

Στο 50’ ο Καγιάμπα πήρε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, μετά την έξοδο του Σα και την επαφή του με τον Χάβελ, αλλά σούταρε άστοχα.

Από το 56ο λεπτό, όταν ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε στο ματς τον Μαντί Καμαρά, αντί του Ματιέ βαλμπουενά, η διάταξη του Ολυμπιακού έγινε 4-3-3 με Γκιλιέρμε-Καμαρά-Μπουχαλάκη στον άξονα.

Στο 75’ ο Καμαρά πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο.

Τρία λεπτά μετά, μετά από αντεπίθεση, ο Μπουχαλάκης έπιασε καλό γωνιακό πλασέ αλλά ήταν άστοχο.

Πλέον, όλα θα κριθούν στο Καραϊσκάκη την επόμενη εβδομάδα, όπου ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ.

Βικτόρια Πλζεν (Πάβελ Βρμπα): Χρούσκα, Χαβέλ, Μπράμπετς (79’ Χέιντα), Πέρνιτσα, Χλούσεκ,  Χροσόφσκι, Κάλβατς, Καγιάμπα, Τσέρμακ (84’Μίχαλικ), Κόπιτς, Κρμέντσικ (69’ Τσορί)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Αβραάμ (22’ λ.τρ. Μπα), Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Μασούρας (81’ Ρατζέλοβιτς), Ποντένσε, Βαλμπουενά (56’ Καμαρά), Γκερέρο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ