Ισόπαλες Φιορεντίνα και Μίλαν

Ισόπαλες αναδείχθηκαν Φιορεντίνα και Μίλαν στο “Αρτέμιο Φράνκι” με 1-1, για την 25η αγωνιστική της Serie A.

Οι “ροσονέρι” προηγήθηκαν με τον Ρέμπιτς, για να ισοφαρίσουν οι “Βιόλα” με το πέναλτι του Πούλγκαρ. Ακυρώθηκαν δύο γκολ της Μίλαν, αρχικά με τον Ζλάταν Ιμπράιμοβιτς, μετά τη χρήση του VAR και αργότερα του Καστιγέχο ως οφσάιντ.

Στην 7η θέση ανέβηκε η Μίλαν με 36 βαθμούς, ενώ στη 13η βρίσκεται η Φιορεντίνα με 29 βαθμούς.

Ο αγώνας:

Ισορροπημένη αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για κάποιο τέρμα. Στο πρώτο ημίχρονο η Φιορεντίνα ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Καστροβίλι να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Μίλαν απάντησε με ένα σουτ του Ρέμπιτς, το οποίο έβγαλε με υπερένταση ο Ντραγκόφσκι.

Η Μίλαν άνοιξε το σκορ στο 34′ με τον Ιμπραΐμοβιτς να νικά τον Ντραγκόφσκι σε τετ α τετ. Το τέρμα του Σουηδού ωστόσο ακυρώθηκε για χέρι, μετά από εξέταση της φάσης στο VAR.

Στο δεύτερο μέρος οι “ροσονέρι” μπήκαν καλύτερα και κατάφεραν στο 57′ να ανοίξουν το σκορ. Ο Κάσερες δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα, εκείνη στρώθηκε στον Ρέμπιτς που σούταρε με την μία, μέσα από την περιοχή και σκόραρε για το 1-0.

Στο 62′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες. Ο Ιμπραΐμοβιτς υποδέχθηκε την μπάλα και πριν μπει στην περιοχή έπεσε ύστερα από μαρκάρισμα του Ντάλμπερτ από πίσω. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και έδειξε την κόκκινη κάρτα στον μεσοεπιθετικό της Φιορεντίνα.

Ο Καστιγέχο πετυχε και δεύτερο τέρμα για την Μίλαν που ωστόσο ακυρώθηκε για οφσάιντ, στο 71′. Οι Βιόλα παρόλο που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν να βρουν την ισοφάριση στο 85ο λεπτό. Ο Κουτρόνε πήρε την μπάλα και έκανε μια κούρσα, μπήκε στην περιοχή και πριν σούταρε ανατράπηκε από τον Ρομανιόλι, με τον Καλβαρέσε να υποδεικνύει αμέσως την παραβολή. Ο Πούλγκαρ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις να πάρουν την νίκη. Ο Κάσερες βρέθηκε στην περιοχή, αλλά το τελείωμα του σταμάτησε με εντυπωσιακή επέμβαση ο Μπέγκοβιτς, κρατώντας το 1-1.

Φιορεντίνα (Ιατσίνι): Ντραγκόφσκι, Μιλένκοβιτς, Πεζέλα, Κάσερες, Λιρόλα (73′ Ίγκορ), Ντάνκαν, Πούλγκαρ, Καστροβίλι (68′ Κουτρόνε), Ντάλμπερτ, Κιέζα, Βλάχοβιτς.

Μίλαν (Πιόλι): Ντοναρούμα (52′ Μπέγκοβιτς), Ερνάντεζ, Ρομανιόλι, Γκάμπια (74′ Μουσάτσιο), Κόντι, Μπενασέρ, Κεσιέ, Ρέμπιτς, Τσαλχάνογλου, Καστιγέχο (80′ Σαλεμάκερς), Ιμπραΐμοβιτς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ