Ισόπαλοι Ξάνθη και Ολυμπιακός στα Πηγάδια

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Ξάνθη και Ολυμπιακός στα Πηγάδια, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1.

Οι “ερυθρόλευκοι” διατήρησαν το αήττητό τους, έχοντας μπροστά τους τα ματς κόντρα στον Ατρόμητο και το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Για την Ξάνθη δε, ήταν η πρώτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Σε ένα ματς στο οποίο οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν ήταν αποτελεσματικοί στο τελείωμα των φάσεων.

Στον Ολυμπιακό πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς κόντρα στη Μπάγερν στο Μόναχο την προσεχή Τετάρτη.

Το ματς:

Με τον σχηματισμό των τελευταίων αγώνων, το 4-3-3 παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός. Ελαμπτελαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Παπαδόπουλος η τετράδα της άμυνας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης στο κέντρο και οι Ποντένσε-Σουντανί πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Από την άλλη, με 4-2-3-1 η ακριτική ομάδα με τον Στάρτζεον σέντερ-φορ και πίσω του την τριάδα των Αμορίμ, Ντουρίτσκοβιτς και Μουλέν.

Ο Ολυμπιακός πίεσε κάνοντας ευκαιρίες, ιδιαίτερα από την αριστερή πλευρά, ωστόσο δεν ήταν αποτελεσματικός στα τελειώματα των φάσεων. Η Ξάνθη από την άλλη, το μόνο που έκανε ήταν δύο ακίνδυνα σουτ.

Στο 7ο λεπτό, ο Γκιλιέρμε εκτέλεσε φάουλ από 29 μέτρα, με τη μπάλα να περνά εκτός.

Στο 24′ μετά από κούρσα και σέντρα του Τσιμίκα ο Ελ Αραμπί μπερδεύεται και ενώ φαίνεται να βγαίνει φάτσα με το τέρμα, γυρνά προς τα πίσω και η φάση χάνεται για τον Ολυμπιακό.

Στο 40′ ο Ποντένσε έκανε ατομική προσπάθεια, αλλά φτάνοντας στον άξονα, άλλαξε πόδι με αποτέλεσμα το σουτ του να είναι άστοχο.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Ελαμπντελαουί σέντραρε, ο Ελ Αραμπί έκανε το γυριστό με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Στο 57′ Στάρτζεον και Ντουρίτσκοβιτς, συνεργάζονται με το σουτ του Πορτογάλου να καταλήγει σε κόρνερ.

Στο 70′ ο Γκερέρο έκανε ένα άστοχο σουτ μετά από γέμισμα του Μασούρα.

Στο 75′ ο Ομάρ έκανε σέντρα, ο Γκερέρο έκανε κεφαλιά ψαράκι, με τον Αμπάτ να μπλοκάρει.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να κάνει ευκαιρίες και να πάρει το τρίποντο της νίκης. Ωστόσο δεν το κατάφεραν, με το 0-0 να μένει ως το τέλος.

Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Αμπάτε, Φασίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα (80 ‘ Ντίρεσταμ), Κοβάσεβιτς, Τερκί, Αμορίμ, Μουλέν (68’ Τεσέιρα), Ντουρίτσκοβιτς (60’ Φοσέ), Στάρτζεον

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Καμαρά (65’ Μασούρας), Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε (83’ Βαλμπουενά), Σουντανί (65’ Γκερέρο), Ελ Αραμπί

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ