Καθάρισε στο δεύτερο μέρος την νίκη ο ΠΑΟΚ

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον ΟΦΗ στην τούμπα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-0 και να μένουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Στην Τούμπα πριν τη σέντρα του αγώνα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη των Θεσσαλονικιών.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις για να απειλήσει την εστία του ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να έχουν στο 39΄την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει τον αγώνα, κέρδισε πέναλτι και προηγήθηκε, τα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ λύθηκαν, κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ακπομ, πετυχαίνωντας και το δεύτερο του γκολ και ο Λάμπρου ήρθε να σφραγίσει στο 66΄την νίκη, ενώ στο 83΄ο Ντούγκλας Αουγκούστο ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για τους Θεσσαλονικείς που παραμένουν σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό και την κορυφή.

Ο αγώνας:

Στο 3ο λεπτό, ο Μίσιτς έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, ο Σωτηρίου πρόλαβε να βγει να μαζέψει πριν ο Μπίσεσβαρ γίνει απειλητικός.

Ο ΠΑΟΚ είχε συντριπτικά την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις, με τον ΟΦΗ να εξισορροπεί τον αγώνα και να βρίσκει στο 39΄την ευκαιρία να απειλήσει τον δικέφαλο. Ο Μάνος έβγαλε κάθετη για τον Σεμέντο, εκείνος πέρασε τον Γιαννούλη που φοβήθηκε μην κάνει πέναλτι , αλλά το πλασέ του Βραζιλιάνου αν και από καλή θέση πέρασε πάνω από την εστία του Ζίβκοβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49΄ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι. Ο Λημνιός μπήκε από  αριστερά, ο Μπράουν τον ανέτρεψε εντός περιοχής και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Μπίσεσβαρ ανέλαβε την εκτέλεση, ο Σωτηρίου απέκρουσε, όμως ο Άκπομ  ακολούθησε την φάση και με τη βοήθεια του δοκαριού άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ο Άκπομ πάτησε περιοχή στο 53΄, έκανε το σουτ, αλλά ο Σωτηρίου με υπερπροσπάθεια απομάκρυνε σε κόρνερ.

Νέο πέναλτι στο 59΄για τους γηπεδούχους.  Ο Γιαννούλης κρατά τον Λάμπρου, ο δεύτερος πέφτει και ο Φωτιάδης σφυρίζει την παράβαση.

Αυτή την φορά την εκτέλεση την ανέλαβε ο Ακπομ, ο Σωτηρίου έπεσε και πάλι σωστά, αλλά δεν μπόρεσε  ν’ απομακρύνει, δεύτερο γκολ για τον Άκπομ και 2-0 για τον ΠΑΟΚ.

Στο 66′ ο Μίσιτς έκανε από δεξιά  τη σέντρα από δεξιά, ο Λάμπρου έπιασε την κεφαλιά, ο Σωτηρίου έπεσε, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι και να σώσει την ομάδα του από το 3-0.

Ο  Ντούγκλας Αουγκούστο στο 83΄έκανε το σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής, με τον Σωτηρίου να μην μπορεί να αντιδράσει και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 4-0.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβις, Γιαννούλης(90΄Περδίκης), Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος, Εσίτι(46΄Μαουρίσιο), Μίσιτς(74΄ Ντούγκλας Αουγκούστο), Ελ Καντουρί(46΄Λημνιός), Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Άκπομ

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Γιαννούλης, Βαφέας, Νάστος, Μπράουν, Νέιρα(46΄Ναμπί), Ζοάο Βίκτορ, Στάικος, Βαζ(82΄ Νοικοκυράκης), Σεμέδο, Μάνος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ