Και τώρα μια εβδομάδα υπομονή!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 τη Λαμιά, για την 27η αγωνιστική, στην Τούμπα και βρίσκεται μια νίκη μακριά από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο «Δικέφαλος» έβαλε τρία τέρματα, χωρίς να πατήσει ιδιαίτερα το πόδι στο γκάζι πήρε άλλη μια νίκη, που τον κάνει να περιμένει το ματς με τη Λάρισα την επόμενη εβδομάδα για να στεφθεί πρωταθλητής έπειτα από 34 χρόνια.

Σκόρερ για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Ενρίκε, ο Σάκχοφ και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που μοίρασε και μια ασίστ στο 2-0.

Ο αγώνας:

Η Λαμία ήταν αυτή που είχε την κατοχή στο πρώτο δεκάλεπτο, κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει ο φετινός ΠΑΟΚ, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και  μια καλή στιγμή με τον Μπαράλες.

Ο «Δικέφαλος» στο 18’ λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, αλλά η κεφαλιά του κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ρυθμό στο παιχνίδι του, αλλά στο 34’ ο Μάτος έδωσε στον Ενρίκε αυτός μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Σαράνοφ για το 1-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται, επειδή ο Μπαράλες ήταν πεσμένος στο έδαφος και δεν πέταξαν την μπάλα πλάγιο άουτ οι γηπεδούχοι.

Το γκολ έδωσε ώθηση στους παίκτες του Λουτσέσκου έκαναν δυο καλές στιγμές με τον Ενρίκε και τον Άκπομ, αλλά και στις δυο ο Σαράνοφ είχε απάντηση.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε να «τελειώσει» το ματς, στο 55’ οι παίκτες του «Δικεφάλου» έκρυψαν» τη μπάλα, ο Σάκχοφ βρέθηκε απέναντι από τον Σαράνοφ, αλλά ο Σέρβος απέκρουσε με τον Άκπομ να του στρώνεται η μπάλα, όμως να αστοχεί σε κενή εστία.

Στο 58’ ο Ασουμπρέ, έπειτα από φάση διαρκείας κάνει την κεφαλιά, αλλά ο Βιεϊρίνια τέντωσε το πόδι του και έσωσε την ισοφάριση, αφού έδιωξε τη μπάλα πάνω στην γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ στο 78’ διπλασίασε τα τέρματα του, ο Μπίθσεσβαρ από τα αριστερά γύρισε στο πέναλτι, ο Σάκχοφ ήρθε από πίσω και καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί, ο Μπίσεσβαρ μπήκε από τα αριστερά και με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 3-0.

 

Σκόρερ: 34’ Ενρίκε, 78’ Σάκχοφ, 83’ Μπίσεσβαρ

Κίτρινες: Κρέσπο, Καντουρί – Βάντερσον, Μπερτόλιο, Μπεχαράνο, Ασίγκμπα

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (60’ Καντουρί), Ενρίκε (74΄Μίσιτς), Άκπομ (64’ Σφιντέρσκι)

Αναπληρωματικοί: Ρέι, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Κάνιας

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βάντερσον, Αντέντζο, Πλιάτσικας, Ασίγκμπα (85’ Καραγκούνης), Δημούτσος, Μπεχαράνο (64’ Μπλάζιτς), Ρόμανιτς, Μπερτόλιο, Ασουμπρέ, Μπαράλες (74’ Τσούκαλος)

Αναπληρωματικοί: Κατσικάς, Βασιλαντωνόπουλος, Τόμας, Τζανετόπουλος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ